Test: Lexus IS 300h, ¿Diesel? nei takk

Hvis du er en ekspert på noe, hvorfor ville du forandre? Lexus har inngått fornuft og vendte tilbake til sine røtter med den nye IS. Borte er diesel-versjonen, som nå er erstattet av dette hybrid av stor nytte og glede; Utbedre er klok.

Lexus IS 300h

Lexus IS 300h

Lexus IS 300h

Lexus IS 300h

Ingen tvil om at i Lexus hva de gjør best er hybrider. Det er sant at produsere flere biler og er ikke dårlig, men hans spesialitet, som er det som har gitt dem berømmelse, er kombinert elektrisk-bensin hybridteknologi med luksus sportslig. DNA finnes innenfor sitt raffinement, komfort, luksus, rolig tur, mye teknologi, og i noen tilfeller, sportsånd. Men i forrige generasjon er alt dette ble tapt med dieselversjonen. Modellen var ment for å bekjempe andre som serien BMW 3, den C-klasse Mercedes eller Audi A4 og i Europa det trengs en dieselmotor. Jeg hadde, men den vanlige merke ikke visste forstår; mer enn en Lexus virket en dyr Toyota som ikke er dårlig-men under var en bil, men tilbys noe annerledes og vi hadde lite plass bak. Konklusjon: ingenting å forholde seg til mer enn tilstrekkelig premium tysk sedan og distribusjon av drivlinjer.

Rivals Mercedes, Audi og BMW

kommer den nye generasjonen av IS, den tredje, og tilnærmingen er helt annet, mer i tråd med sin filosofi om alltid. Igjen peker til Mercedes, Audi eller BMW, men denne gangen han gjør det med sin egen personlighet, tilbyr en teknologi som Audi og Mercedes har i dette segmentet. BMW har en hybrid 3-serie, men er i en annen strømnivå og pris som gjør den unik. Så, er enestående i markedet, detaljer som jeg anser en suksess fordi Det er posisjonert som en annen og nødvendig alternativ. La oss se om er opp.

Test: Lexus IS 300h, ¿Diesel? nei takk

IS har endret seg og nå generasjon basen er helt ny. Vokser til 7 cm lange, hver kamp, ​​derav har forbedret en av sine svakheter: baksetene. Forbedring fra den forrige plassen bak både bredde og lengde, og tilbyr en livability nå lever opp til sine rivaler. Likevel gir mindre bredde dimensjon enn dem, 3 cm mindre enn A4 og fem mindre 3-serie, men det vokser 3 cm resulterer nok til å gi en anstendig plass for en bil av denne størrelsen og skjemaer. Dette addisjon og subtraksjon centimeter resulterer i to komfortable seter bak. En tredjepart kan gå sitte midt mellom setene, men har mye ergonomi for to og den sentrale tunnelen har sin rolle, jo bedre for begge.

Til tross for den økte størrelse og forbedret habitability, stammen taper 60 liter; i teorien er det større, og den konvensjonelle bensinversjonen at det er, men vi må huske at denne testen er om hybrid, batterisystem plassert under gulvet stammen. I alle fall Det gir bare 10 liter mindre enn Audi A4, 15 færre enn BMW 3-serie og 30 mindre enn Mercedes C-klasse. Ikke dårlig.

Hybrid familie ...

den IS 300h har samme teknologiske basen vi vet i resten av familien Lexus hybrid og Toyota. denne gangen å kombinere en bensinmotor, også i Atkinson syklus, men med fire sylindre på 2,5 liter. Som de andre, variable ventiltider og fører direkte og indirekte, med opptak to injektorer per sylinder, et forbrenningskammer og en annen manifold admisión-. Det er supplert med en 105 kW elektrisk motor, kommer "integrert" endring i selve stasjonen og oppnår en total systemeffekt av 223 hk. Denne hybrid-settet avledet fra den ansatte i HS, et modellbaserte former Prius og markedsført i USA markeds, til hvilken de har øket bare for IS på motorens forbrenning 2,3 til 2,5 liter. Resultatet er god, og er godt egnet til egenskapene av størrelse IS.

Seier over Diesel

Med objektive data, slik som ytelse og virkelig forbruk, slår erstatte diesel versjon: Er litt raskere og i avslappet kjøring, bruker mindre. Gjennomsnittlig utgifter kutt hovedsakelig urban forbruk, Det skjedde på vår vanlige ruten på 7,2 liter Diesel til 4 l / 100 km med denne 300h; Det er ingen tvil om at byen er hybrid territorium. Veien og motorveien bruker litt mindre, men her og sterkt påvirker type kjøring som foregår; Hvis du misbruker sportsmodus og gass, vil du senke IS med gjennomsnittlige forbruker nå ca 8 liter høyt tall hvis sammenlignet med 4-liters registrert på gjennomsnittet i vår tekniske senter, men lav hvis du sammenligner det med biler som effekt og ytelse.

Test: Lexus IS 300h, ¿Diesel? nei takk

Jeg tror det er ikke dårlig; går som en god V6 og hvis du setter ditt sinn, bruke mindre enn en moderne diesel med letthet. Ja, men det er raffinert og veldig hyggelig selv i sin drift av bilens høyttalere simulerer lyden av V6 eller V8-, V6 har ingen touch, blant annet fordi det ikke er. Du vil like det mye, og jeg kan forsikre deg Det har sin egen personlighet, med en perfekt svært langvarig drift-og vedlikeholds svært lave kostnader fans av hybrider vil sette pris på, men ser ikke på det som store mekaniske opplevelser av berøring ligner en Prius, med en mye mer attraktiv samlede pakken og høyere ytelse for å nyte mer flyger.

Jeg likte oppførsel denne bilen. Yokohama BluEarth dekk tyster også, og er lett å overstige grensen på vedheft. Faktisk bremselengder til fulle forvaring ikke ha vært svært lyse. Jeg personlig ville sette en mer dynamisk dekk. Men i bunnen av bilen er bra. den forrige Han har fått likevekt og generell respons på ujevnt underlag. Jeg fant det mye mer behagelig og, på samme tid, mer nøyaktig. Det har ingen demping sette overdrevent tungvint for god kroppsholdning han har. Den har den typiske hybrid bremse følelse, gjør at valget ikke passer du blir vant; Det koster litt, men et par av utganger du har blitt vant. tungt å være en gjennomsnittlig saloon notat, men lett å være en hybrid. Samlet balansen er positiv, til det punktet jeg er villig til å prøve IS250 fordi jeg kommer til å være en god sport sedan, men selvfølgelig, vil ikke ha balanse mellom ytelse og forbruk av 300h.

Test: Lexus IS 300h, ¿Diesel? nei takk

Livet ombord er hyggelig. Det er vakkert ferdig og det er god ergonomi. Så mye teknologi i kontrast til detaljer som joystick i systemet eller håndbrekket står, men Totalt gi interiøret en bemerkelsesverdig. Gode ​​seter, stillegående og mye teknologisk preg. Det er en av de bilene som ikke får spent første gang, men du begynner å nyte over kilometer, muligens til det punktet at etter dette ingen vil ha noe annet enn hybrid.

Adblock
detector