Dudas: Jeg kan ta solsikkeolje til en dieselmotor?

Tidene er virkelig en kosete og økonomi stadig strammere. Så jeg planteándome muligheten for å gjøre min egen biodrivstoff ved å blande diesel for min Skoda Fabia 1.6 TDI 75 hk med raffinert solsikkeolje.Dudas: Jeg kan ta solsikkeolje til en dieselmotor?

Som jeg leser på internett, vil dette være mulig. Faktisk, i noen forum sies det at du selv kan bruke en andel på 50 prosent av hver type væske. Er det slik? ¿Den blanding aditivar med noen andre spesielle produkt? ¿Du vinner eller mister motorytelse? ¿Utslipp ville gå ned?

Respons fra vår tekniske ekspert Luis Miguel Vitoria

Kjære venn, hvis ting var så enkelt som produsenter sier i noen av disse fora "enteradillos" brensel ville de allerede markedsføre alle sikkerhet, Synes du ikke? Det er sant at eksperimentere med miljøvennlig drivstoff er der, men som blir gjort med kjøretøyer er tilpasset for slike brennstoffer og brennstoffer formulert under strenge spesifikasjoner termiske egenskaper, smøremidler, av viskositet, og så videre.

kanskje i Dieselmotorer svært gammel, hvis toleranser er enorme, er det mulig å anvende slike blandinger alltid, ja, en sjelden gang. i Moderne dieselmotorer, mye strammere toleranser i komponenter, bruk en slik blanding er ganske enkelt uakseptabelt. De grunner til å unngå bruken er mange og vekt. Først av alt refererer til injektorer, -i moderne utførelser oppviser en passasje kalibrert i mikron. Og avfall og aske som vil bli generert ved hjelp av hjem "biodrivstoff", den tette innen noen få kilometer.

Noe lignende vil skje med injeksjonspumpe, hvis liv også satt i fare fordi det også ville ende, som injektorer, fortapt overflødig 'Giftig avfall'. Selv stempler og sylinderforinger under dårlige smøreegenskaper i blandingen, noe som kan resultere i gripaje motor.

Bortsett fra alt oppført, må vi også ta hensyn til så mye organiske avfalls-bakterier, muggsopp... - noe som kan føre til bruk av en olje ikke forberedt på å tåle altfor langt inn i drivstofftanken, og før heller enn senere ende opp med å bli sluppet ut i atmosfæren. Når det er sagt, til tross for det du leser på Internett Du trenger aldri å eksperimentere med bilmotoren, for hva som ville spare på prisen på den miksen kort sikt vil det betale en mye høyere pris i reparasjoner, hvis det kan repareres ...

Du kan også være interessert

- Diesel eller bensin, hva det er bedre?

- All faktisk forbruk av biler

- Alle spørsmål og tvil drivere

Adblock
detector