Audi RS7 Sportback, et hjerte til 560 beats

Audi RS7 SportbackAudi RS7 SportbackAudi RS7 SportbackAudi RS7 Sportback

den eksklusivitet og luksus en stor premium sedan og ekte sportslighet en dyret som brøler i løpet 500 hk, Med disse lokalene Audi imot den nyeste medlemmet av saga RS, den RS7 Sportback, en av de store sensasjonen i 2013 Detroit Motor Show.

Audi RS7 Sportback, et hjerte til 560 beatsDen elegante og imponerende bilde av A7 Sportback har beholdt noe av denne stilen i den nye RS7 Sportback, men ja, med typiske Warpaint store idretter. hans femdørs kroppen og ringe stil coupé på ryggen styrker sin aggressivitet med tillegg av en frontgrillen bikakestruktur honeycomb for å spille med en beskyttelsesgitter i skinnende sort. På baksiden, sammen med flukten elliptisk ikke gå ubemerket den store luft diffuser og aktiv spoiler fremvoksende eller skjult avhengig av hastigheten.

den RS7 interiør Sportback også den presenterer mange slående elementer, hvorav flatet ut rattet tre eker lær med RS logo på bunnen, de runde instrumenter med sorte ringer, hvite tall og røde nåler. den FIS informasjonssystem Den har en kontrollampe som angir når det har nådd grensen dreiemoment, og andre indikatorer til lasttrykket og oljetemperaturen og til og med en 'Laptimer' for timing rundetider på en racerbane. RS sportsseter med sine sidemarkeringer, integrerte nakkestøtter og påmelding RS7 legge til standard utstyr; dens deksel er opprettholdt i en kombinasjon av stoff og lær sort Alcan, og dens sentrale område er dekorert med diamant vattert. Et alternativ er valconaskinn interiør i sort eller sølv månen, sydd honeycomb design. I mellomtiden, for de som trenger plass til å bære sine personlige eiendeler, volum bagasjerom kan variere mellom 535 og 1390 liter av baksetene.

Lidenskap til 560 beats

Den mekaniske hjerte som driver den nye RS7 Sportback Det er den kjente driv 4.0 TFSI V8 biturbo 560 hk mellom 5700 og 6700 opm, med et konstant dreiemoment 71,38 mkg mellom 1750 og 5500 opm. Denne motoren er kombinert med en automatisk girkasse Tiptronic åtte-trinns momentomformer med to driftsprogrammet d og s, foruten å være i stand til å skifte gir manuelt via padleåre baksiden av rattet. I denne motoren, og denne endringen tiltrer alltid effektive permanent firehjulsdrift quattro. Med kombinasjonen av alle disse mekaniske elementer, er den maksimale hastighet RS7 Sportback Det er selvbegrensende elektronisk til 250 km / t, selv om du kan velge mellom to alternativer som fjerner denne begrensningen og catapulted til RS7 opp til 280 og 305 km / t. den akselerasjon fra 0 til 100 km / t Det er opp til de store sport å kunne nå denne hastigheten på bare 3,9 sekunder.

Audi RS7 Sportback, et hjerte til 560 beatsDen gjennomsnittlige forbruk erklært for RS7 Sportback det er 9,8 l / 100 km. En enhet som hjelper drivstofforbruket når ikke mye høyere nivåer er systemet Cylinder on Demand, en teknologi i henhold til kjøreforholdene og nivået av kraft og dreiemoment som kreves til enhver tid av fire av de åtte sylindre i motoren.

Suspensjoner, bremser, dekk ...

Typen det Gummidemperenen innlemme RS7 Sportback er en pneumatikk av trinnløs justering, hvis parametere endres avhengig av stilen eller innstilte kjøremodus, og som også tar hensyn til ujevnheter i veien. Denne spesielle versjonen A7 Den presenterer en slengte chassis 20 mm, som betyr å reise mer levende og stakk nesten på bakkenivå, for eksempel sport reell måte. Som et alternativ til dette skjema opphengssystem har til hensikt Dynamic Ride Control (DRC), med stålfjærer og justeres på tre nivåer med forskjellige oppsett og fastere enn de som kommer vanlige støtdempere. Et annet interessant valgfritt element for å fullføre de mange funksjonene i dynamisk system Audi Drive Select Det er å legge til en dynamisk styring med styreutveksling assistanse variabel.

den bremser denne utøveren RS7 Sportback Heller ikke 'ingenting normalt'. Serien har bremser friksjonsskiver støpejern 390 mm diameter, mens eventuelt kan legges skivene carbocerámicos selv større tiltak, nemlig 420 mm. For sin del, er paletten brede lettmetallfelger i typer design, hvis bare du kan velge mellom to typer diameter: 20 inches standard og 21 inches eventuelt.