AXA Contigo: Krever en kran med smarttelefonen

Be om en kran, gi en part i en ulykke, finne nærmeste butikk ... AXA har alle disse funksjonene i en smarttelefon program: AXA Contigo. Ledelsens fremtiden har kommet og, forhåpentligvis, at andre forsikringsselskaper følge samme vei.AXA Contigo: Krever en kran med smarttelefonen

Hvis du har bilen forsikret med AXA, Nå har du lettere når du ringer for å få hjelp eller for å gjøre en del gjennom 'App' som nettopp lanserte selskapet. det er AXA Contigo, et gratis program tilgjengelig for iPhone og Android kan nå lastes ned.

Dens funksjoner inkluderer programmet veihjelp og krav erklæring. Med hensyn til den første, hvis de lider noen uhell med bilen vår, kan vi en kran eller be om hjelp fra samme søknad og hva det er mer interessant å spore den. På denne måten vil vi vite i detalj stede når bilen kommer.

I mellomtiden, AXA Contigo Også det gjør til partene i tilfelle ulykke vår smparphone: har taleopptak og gir oss mulighet til å legge ved bilder i tillegg til å fylle de relevante data. I tillegg, hvis du er registrert på sin hjemmeside, kan du sjekke dens utvikling gjennom nettet.

I tillegg til disse to tjenestene, AXA Contigo viser deg den nærmeste verksteder, samt AXA kontorer. mangler heller ikke nyttig informasjon som Tjenesteleverandører interessante: Sykehus. Bensinstasjoner, apotek og hoteller. Ved hjelp av GPS vil vise oss den beste ruten for å nå dem.

Vi mener

Så nyttig som interessant er dette programmet som i stor grad forenkler visse prosedyrer som vi står overfor en ulykke på veien hvis vi har. Definitivt, forutsatt at driften er god, er det fremtiden som logisk følge andre forsikringsselskaper.

Adblock
detector