Mercedes GLC og er erstatning for GLK (priser)

Mercedes GLC SUV er det nye engasjementet til signering stjerne og erstatning GLK. Sine styrker: sikkerhet, teknologi og opptil fire mekaniske versjoner. Fra 47.900 euro.

Mercedes GLC, slik at erstatning for GLK

Mercedes GLC, slik at erstatning for GLK

Mercedes GLC, slik at erstatning for GLK

Mercedes GLC, slik at erstatning for GLK

Mercedes-Benz går tilbake til å satse ordentlig etter SUV med ny GLC, den erstatning naturlig GLK. Som det skjer med GLE, i ny GLC fremheve dynamiske skjemaer og en typisk kosmetiske farvestoffer coupé (Spesielt bakre Takfallet).

den nye Mercedes GLC SUV er lengre og bredere sammenlignet med den GLK (Høyde, forblir nesten uendret å vokse bare 9 mm til 1639 mm), som tilbyr en lengde 4,65 m (12 cm) og en bredde 1,89 m (5 cm). den Akselavstanden er nytt GLC 2,87 m, sammenlignet med 2,75 m GLK. Økningen i disse dimensjonene har en direkte innvirkning på den tilgjengelige plass for både passasjerer og last. Stjerne signering sørger for at både det frie plass for knærne til passasjerer i baksetet som det volumet som er tilgjengelig for lasterommene er større, og det tilgjengelige volum i bagasjerom, som øker fra 470 liter til GLK 550 liter SLN (Til et totalt 1600 liter hvis baksetene) er foldet.

Mercedes GLC

Lettere og mer effektiv

Til tross for økningen i de ytre dimensjoner den nye Mercedes GLC er opp til 80 kg lettere enn GLK, takket være bruken av aluminium og høyfast stål ny generasjon at spare noen få kilo som mot skalaen. Denne økte letthet med bruk av en ny generasjon motorer og tilpasset antipollution standard euro 6, Mercedes sier den nye GLC er opptil 19 prosent mer effektiv enn forgjengeren.

Da den ble lansert på markedet (slutten av september), Opprinnelige Mercedes GLC Det vil bli tilbudt i Spania med to turbo mekaniske alternativer. Alle versjoner er tilpasset antipollution standard euro 6 og de tilbys som standard med den siste utviklingen av systemet permanent firehjulsdrift 4Matic (Med en initiell tildeling av 45 prosent dreiemoment på den fremre og bakre 55 prosent). Den komplette serien i fremtiden vil bli dannet i diesel, to versjoner -170 hp 220d og 250d av 204 hk-, mens i bensin Den vil være tilgjengelig på GLC 250 211 hp. Disse tre versjonene er kombinert med ni hastigheten automatisk girkasse 9G-Tronic.

Som en stor nyhet, Mercedes Det gir for første gang i segmentet SUV en plug-in hybridversjon ved navn GLC 350E 4Matic. I sin tekniske innvoller, bensinmotor kombinert 211 hk og en annen elektrisk 85 kW (116 HK). Hvis batteriet er ved full last og kjøreforhold er optimale, sikrer fast at stjernen kan gå i ett hundre prosent elektrisk modus opp til 34 kilometer. Angående effektivitetsdata, et middels nivå av CO2 på 60 g / km annonsert, mens når det gjelder ytelse en maksimal hastighet på 235 km / t fremover akselerasjon fra 0 til 100 km / t (avhengig 'boost ') på bare 5,9 sekunder. Ansvarlig for å bevege hele hybridkraft etasje er en syv-trinns automatisk girkasse 7G-Tronic Plus.

Mercedes GLC

Chassis og sikkerhet

den nye GLC utstyrt med standard Smidighet chassis kontroll med mekanisk fjæring og variabel dempingssystem. Eventuelt kan den være utstyrt med systemet flerkammer-integrerte luft fjæring og demping adaptive progressiv elektronisk styre. Avhengig av justeringer som er gjort i systemet dynamisk Velg, De vil bli tilbudt opptil fem kjøreprogrammer (Eco, Comfort, Sport, Sport + og individuell), Som øke eller redusere høyden av kroppen mens spjeldene regulere deres justering avhengig av omstendighetene. I versjoner utstyrt med teknisk pakke Offroad, systemet Air kroppsbeherskelse stiger til 50 mm høyden av legemet og velger en grunnleggende tog kjører for å optimalisere grepet av hjulene til overflaten (parallell, gjør 4Matic system resten).

Sammenstillingen sikkerhetsteknologi Intelligent Drive er til tjeneste for den nye Mercedes GLC. Serie systemet Collision Prevention Assist Plus, veiviseren vind, den automatiske tilkobling av strålen og detektoren av tretthet og tretthet inkluderer oppmerksomhetsassistenten.

Mercedes GLC

Prisene Mercedes GLC

- GLC 170 hk 220d 4MATIC: 47.900 euro.

- GLC 204 hk 250d 4MATIC: 49.900 euro.

Adblock
detector