De beste bilene i 2017 Detroit Motor Show i bilder

Detroit Motor Show 2017 vil åpne sine dører for publikum den 14. januar, men vi har sett alle nye biler og den amerikanske avtale. Du viser dem i bilder.

Alle biler Detroit Motor Show 2017

Alle biler Detroit Motor Show 2017

Alle biler Detroit Motor Show 2017

Alle biler Detroit Motor Show 2017

Mangler at Detroit Motor Show 2017 åpner sine dører for publikum mellom dager 14 og 22. januar, Nå kan du ta en titt på alle de nye bilene vi kunne finne i løpet av dagene som er reservert for den internasjonale pressen, og at vi presenterer i dette galleriet av bilder.

det har vært prototyper heller konsepter, som de ikke har gjort det tilkoblede og funksjoner av autonome kjøre biler, men SUVer, biler med kroppen 'pick-up' og salonger 'premium' har okkupert hallene i dette rommet amerikaner.

Den nye BMW 5-serie og 6-serie har blitt oppdaget allerede på standen til det tyske firmaet, skjer det samme med Volkswagen Tiguan Allspace syvseter, den spektakulære Mercedes-AMG GT C og familievennlige sports Mini Clubman John Cooper Works. Spesielt fokus på det amerikanske markedet, finner vi nye modeller som Toyota Camry 2018, Stinger Kia, Chevrolet Traverse og Ford F-150, samt nyheter fra Mercedes, produsent nyter en god del salg i dette markedet.

Ikke mindre slående er andre biler som Audi Q8 konseptet, Rinspeed Oasis, den Volkswagen indre diameter Buzz og Nissan VMotion, blant annet prototyper som markerer en mer eller mindre i nærheten av hva vi har forberedt bilindustrien fremtiden.

Fotogalleri Detroit

Adblock
detector