Video: Alonso, på rattet i den legendariske McLaren MP4-4 Senna

Spektakulær video siste McLaren og hans partner Tag Heuer. Teamet har reddet for anledningen Ayrton Senna MP4-4 som i 1988.

Før lanseringen av McLaren MP4-30, bilen av det britiske laget for 2015 sesongen og det betydde å vende tilbake til mekanisk Honda, Det var mye snakk om tilbakeføring av en historisk binomial. Hvorfor? Fordi både engelsk og japansk, sammen, markerte et gullalderen i historien av formel 1 på slutten av 80-tallet.

Klimaks i dette laget McLaren-Honda Det fant sted i 1988, når MP4-4 drevet av Ayrton Senna (Champion det året) og Alain Prost Han oppnådde en dramatisk milepæl: vinne 15 løp og 15 poler oppnå 16 Grands Prix av sesongen. Nå, McLaren redder for at mytiske bil siste video som en film kalt Du skal ikke sprekke under press. En legende returnerer (Du skal ikke bryte under press. Avkastningen av en legende ') for å feire 30 års samarbeid woking team og urmaker tAG Heuer.

Ikke knekke under press. En legende avkastning

Sjåføren som har vært heldig nok til å ri MP4-4 i Montmelo det var Fernando Alonso, ledsaget av hans følges Jenson Button på rattet i MP4-30 2015. Innspillingen fant sted i februar, under preseason, merkelig dager før Alonso ulykke som forlot ham utenfor første GP av året.

Ting i livet, har samlet den overveldende McLaren sin historie og som, så langt, er å være en av de mest sårbare i denne 2015 med null poeng på fem løp og mange, mange pålitelighetsproblemer. Vil den magiske tiden med McLaren og Honda vil bli gjentatt i dette tiåret?

- Du kan også være interessert i: Alonso og Button parodian 'Tilbake til fremtiden' (video).

Adblock
detector