Sport Alpine A120, testet gjennom gatene i Paris

Alpine A120, nyeste valideringstesterAlpine A120, nyeste valideringstesterAlpine A120, nyeste valideringstesterAlpine A120, nyeste valideringstester

Tre, to, en ... har regnet siden Renault annonserte opptreden av den legendariske Alpine, samt den helt selv startet finne form og substans sin første prototype, og en mekanisk konfigurasjon design og praktisk talt finalen. men Alpine har fortsatt mange hemmeligheter om sitt sporty A120, første modellen, men at det ikke den siste, den ny æra Alpine. Men nå, merket ikke bare Han fullfører sin bil for produksjon, men også er lage støy... media, klart. Og selvfølgelig, Paris har vært åsted hvor du kan levere skyting to prototyper Kamuflert fullt Alpine A120. den forventning har vært høy blant fans. Og det er at som en merkevare knyttet i mange år til konkurranse, Alpine var ventet å ha forberedt oss en overraskelse siste Monte Carlo Rally, hvor A110 levde mytiske glansdagene, selv vinne testen i 1971.

Det er spekulert i å være i hengende Geneva Motor Show der Alpine avsløre alle endelige detaljene. Det vet nøyaktig kraften og siste opptreden av Alpine A120, som har motor 1,8 liter turbo, Avledet motor Renault 1,6 TCE bare, er det kjent å gi mellom 250 og 300 hk. Fjærvekt, er det forventet endelig vekt på bare 1000 kilo, som forklarer dens utmerkede akselerasjon 0 til 100 km / t på 4,5 sekunder, Figuren annonsert av merkevaren.

den Alpine A120 kommer i salg senere i år, i november, men ikke alt vil være gode nyheter for alle som er interessert i å ha garasjen holdt et stykke herlighet. Og, på den ene side, har Renault-Alpine bekreftet produksjon av A120 til en begrenset antall enheter, spesifikt, 1995. Og en annen, fordi den estimerte prisen for Alpine A120, i hvert fall ifølge tall vurderes i Frankrike, er ekte perle ... 55.000 til 60.00 euro. Veldig snart, vil vi vite mer detaljer.

Du kan også være interessert i:

- Så Bugatti Chiron er gjort

- Fra 0 til 100 km / t, hva som er den maksimale akselerasjon som understøtter det menneskelige legeme?

- Biler til minne: Best of '80