Ford Fusion 1.4i Trend 80CV

Ford Fusion 1.4i Trend 80CVFord Fusion 1.4i Trend 80CVFord Fusion 1.4i Trend 80CVFord Fusion 1.4i Trend 80CV

Estetisk er det en modell vanskelig å definere. For dimensjoner, nærmer det et lite all-terreng (som Montero iO), men Fusion er en supermini, en bil designet for byen og, spesielt, for å unnslippe den.

Selv robust bilde kan minne oss til SUVer, er det en framhjulsdrift (noe som begrenser bruken av veien). Ja, gjør sin høyde ham til å forlate asfalten kompromissløse og gå gjennom røffe veier. I tillegg er belastningen ikke lenger et problem. Den store døren og trunk stor munn vil forenkle denne oppgaven, og hvis vi kaste de bakre passasjersetet og passasjer kan bære objekter opp til 2,10 meter lang: Pram, surfebrett, ski teltet ... alt i en kompakt eller, sikre merkevaren, den "første bil for urbane aktiviteter"!

Imidlertid har dydene av Fusion blitt kopiert fra en helt annen bil segment: minivans. Som allerede antydet, denne modellen overstiger 10 cm lengde partiet fem dører og har 4 cm bredt og 7 høy. Forskjellen er ikke så merkbar, men Ford-designerne har tatt nytte av hver millimeter.

Passasjerer i baksetet har nok benplass og fot (forsetene er så høy at tillate noen uro). Døren design gir enkel tilgang til baksetet, inkludert barn. De bakre setene lett fold, som passasjer (som forvandles til en side tabell) under forsetet og funnet en bøtte for transport av små gjenstander.

Livet om bord er overraskende: Noen biler har så mye allsidighet i en liten plass; vi er nødt til å vente noen måneder for å se på markedet modeller som Opel Meriva eller Mazda 2, som vil bli med den nylig utgitte Getz Hyundai og Daewoo Kalos, sine direkte konkurrenter.