Dudas: portable GPS navigator eller GPS navigator allerede integrert i bilen?

"Min bror kjøpte en Toyota Auris har en nettleser innebygd i dashbordet. Jeg har en i bilen min, men er bærbar, som må festes til frontruten med en sugekopp."Dudas: portable GPS navigator eller GPS navigator allerede integrert i bilen?

"Min overraskelse var da, sirkulære Madrid, Vi fikk både i tunneler M30, hvor min nett~~POS=TRUNC leseren~~POS=HEADCOMP taper signal. Da den lille pilen indikerer min posisjon stopper og plutselig føler jeg tapte fordi jeg finner mye av omveier og ikke vet hvor du skal gå. Men i min manns bror nekter skjer estodentro tunneler og pilen flytter som om han fikk signalet, slik at du alltid vet hvor du skal gå og velge kryss riktig. Hvordan gjør du? Jeg har utledet at ved å ha en antenne utenfor bilen, mottar satellittsignal mer effektivt. I så fall kan du være koble en antenne til meg? Jeg vil at min neste bil hadde en innebygd nettleser, men før du betaler det de ber om det, vil være klart om de grunnleggende forskjeller på dette spørsmålet."

Respons fra vår tekniske ekspert Luis Miguel Vitoria

I prinsippet vil forskjellene mellom nett~~POS=TRUNC leseren~~POS=HEADCOMP og enhver annen kartlegging kan påvirke installert på den og drifts~~POS=TRUNC programvare. Men i noen av dem, ankomst av signalet fra satellitts bør ikke trenge inn i faste materialer, som for eksempel jord og jordsjikt som ligger over tunnelene. Hvis du har en telefon med funksjon GPS Du vil se at i et hjem eller lignende sted, ikke motta signalet, mister all effektivitet i dette feltet. Derfor, at nett~~POS=TRUNC leseren~~POS=HEADCOMP Sett pilen på ett punkt, og ikke følg veien mens din bror har en mer forseggjort programvare, som gjør at enheten kan forutsi sin posisjon ved å beregne sin posisjon basert å referere til fart med å flytte bilen.

Som nesten alt i livet, er det gode ting og bedre seg. Så det virker, har broren din en minst mer moderne. Jeg satte en ekstern antenne ikke tror du vil verdt, fordi det er et problem at det signal som er ute av stand til å passere faste stoffer. For å finne ut sikkert, har vi gjort en lang reise gjennom tunneler av M-30, og selv om noen ganger virker det som fikk skilt, hva vi har funnet er at de fleste moderne systemer har en deduktiv programvare som, hvis vi går riktig retning, synes å motta informasjon fra satellitter.

Også, hvis vi ikke gjør det, systemet utleder som ikke gjør det neste skrittet han har memorert og genererer en løsning for å re-finne riktig retning. Men hvis vi ønsker å gjøre deg gal, du kan ikke adlyde hans ordre, og ender opp med å sjekke hvordan ugjenkallelig tapt.

Du kan også være interessert

- Spørsmål: hvorfor radio og leseren blinker?

- Dudas: aktiv cruise control fungerer på samme måte i alle biler?

- Spørsmål og bekymringer sjåfører, ett klikk

Adblock
detector