Hvordan selge bilen til en avdød person

Hvordan selge bilen til en avdød person

den salg av brukte biler er booming, spesielt i de siste årene, der krisen klemmer noensinne. den en avdød familie bil Det kan være en viktig inntektskilde, pluss en bruke mindre for å dekke Jada, verksted plass ...-. men Vi vet ikke alltid hvordan de skal utføre oppgaven med å arve en bil som tilhørte en avdød familie eller hvilke skritt vi må følge for å, når den tid kommer, å selge den til en tredjepart.

den trinn å følge kan være et betydelig tap av tid, men mer enn nødvendig for å bli bileiere i spørsmålet. Noen beite og Denne forklaringen vil være nok til å utføre glatt administrasjon.

1. Arv bilen

Det er en nødvendig prosess for å overføre bilen til vårt navn. Dokumentasjonen er som følger:

 1. Dødsattest eieren av bilen: Er utstedt av Civil registret stedet der dødsfallet fant sted.
 2. Last Will Certificate: etter 15 virkedager etter tapet av familien Du kan spørre Generelt Registeret siste vilje. Dette vil bare være mulig når den avdøde har gitt bilen hans vilje. Ellers må du ty til uttalelse Arvinger abintestato (dersom kronen er ektefellen, en oppadrettet eller en nedadrettet) eller Auto juridiske rettigheter av arvinger hvis det arver en bror, nevø eller annet familieforhold som ikke er helt på topp.
 3. Arveavgift Oppgjør: The liste over eiendeler av den avdøde presentert i hacienda (Som bør omfatte kjøretøy å arve). Det må følge brev Betalings eller Fritak Statement skatter.
 4. Bekreftelser, Partition og Heritage Award: Det kan være en Offentlig gjerning eller et privat dokument particional, i henhold til beslutning tatt av arvingene av eiendommen.

eierskap 2. Endre Vehicle

Når arvet bilen, må vi sette vårt navn. den dokumentasjon for å være til stede både Provincial Traffic Department og det lokale skattekontoret Det er som følger:

 1. dokumentasjon bil (Data ark og registrering sertifikat).
 2. dokument som bekrefter at ITV bil Det er i kraft.
 3. DNI den nye eieren.
 4. Municipal Skatt på motorvogn.
 5. Transfer Tax, som du kan samle det trykte (modell 620) på delegasjon eiendom av hver lokalitet. Vi blir nødt til å betale en 4 prosent av verdien som er tilordnet kjøretøy av rådgivning Finans.
 6. Ranger Traffic Department for eierskifte (52,20 euro).
 7. Kjøretøy transmisjonsanmodning ved arv.

Etter fullført skjemaene, vil det være tid gå til å betale ovennevnte priser som tilsvarer stedet (Kassen eller Provincial trafikk). Det er viktig å merke seg at stadig Vi må ledsages av dokumenter som beviser oss som arvinger bil. Siden arv er bekreftet, tilkjent har 90 dager på å sette navn på kjøretøyet eller dennes representant (I tilfelle du ennå ikke har nådd myndighetsalder). Når registreringsbevis på vegne av arving, vil være effektivt muligheten for å selge bilen. For salgsprosessen og overføre bilen til kjøperen vil følge de vanlige trinnene.