Dvuelta: ressurser bøter og nå 3 måneder gratis juridisk tjeneste

Organisasjonen som har ansvar for forsvaret av bilistene, Dvuelta, beskytter mot trafikkbøter og garanterer mobilitet med erstatningsbil.Dvuelta: ressurser bøter og nå 3 måneder gratis juridisk tjeneste

Bak rattet, ingen er gratis å motta en bot. Før eller senere, kan skyggen av en sanksjon falle på oss. enten ved problemer direkte relatert trafikk eller forskrifter, ofte komplekse. For å vinne i ro, Dvuelta, de advocacy organisasjon bilistene tilbud beskyttelse for deg og alle personer som kjører biler som du angir.

Hvis du gjør nå Dvuelta, de gir tre første månedene av juridisk Dvuelta: Juridisk rådgivning til søksmål uten advokat, konsultasjoner via telefon eller e-post, gjennomgang og utarbeidelse av utenrettslige dokumenter og forhandlinger med den andre parten. også, Dvuelta garantier hjelpe på forsvar av trafikkbøter, GESTORIA prosedyrer, erstatning for tap av lisens, kurs gjenopprettingspunkter, aplazamultas ... men også Dvuelta tilbud mobilitet garanti slik at vi ikke mister kjøre til noen improvisto som kan oppstå. Denne består av: veihjelp, erstatningsbil og kjøretøy årlig gjennomgang.

Til slutt, merk at selskapet Dvuelta har over 20 års forsvare rettighetene til driverne.

Adblock
detector