Smart fortwo og forfour 2017 makt: urban elektrifisering

På Paris Motor Show 2016, presenterer Smart sine nye elektriske versjoner, utviklet på fortwo, den fortwo cabrio og for første gang på fire-seters Smart forfour.

Elektrisk Smart: Smart strøm hele spekteret elektrifisert

Elektrisk Smart: Smart strøm hele spekteret elektrifisert

Elektrisk Smart: Smart strøm hele spekteret elektrifisert

Elektrisk Smart: Smart strøm hele spekteret elektrifisert

Smart har avduket de første bildene og de første tekniske detaljer om sin nye versjoner makt, vi vil se om kort tid i Paris Motor Show og vil nå det europeiske markedet tidlig i 2017.

De tre modellene fortwo, fortwo cabrio og forfour elektrisk drift, innlemme et elektrisk motor ligger på bakakselen 83 hk og 16,3 mkg, som mater en Litiumion-batteri av 17,6 kWh kapasitet. Smart kunngjør området fra 160 kilometer for fortwo og 155 for forfour og fortwo cabrio. den maksimal hastighet det er 130 km / t. den Smart fortwo akselererer 0 til 100 km / t på 11,5 sekunder og cabrio og forfour i 11,8 og 12,5 sekunder henholdsvis. Overføringen er fast, enkelt forhold, uten giring, og er den elektriske motoren i seg selv, å reversere sin rotasjon, hvilken "stasjoner" omvendt. den transmisjon fabrikken partner Renault i Frankrike.

I land som USA og Storbritannia, med strømtilførselen på offentlig de har, jo ny Smart de kan lade batteriet 2,5 timer, som er halvparten av tiden i den foregående modell. i Tyskland, å redusere ladetiden blir den 40 prosent en vanlig stikkontakt. til 2017, Smart Du vil ha en klar ekstern lader, det vil tilby som ekstrautstyr, som du kan lade opp batteriet 45 minutter.

Smart elektrisk fortwo

den Smart elektrisk teller, som termisk versjoner, en kjøreprogram ECO. Der det er hensiktsmessig, i tillegg til å variere responskurven for gassen, elektrisk Smart De begrenser sitt maksimale hastigheten øker resiliens kinetiske energi (bevegelsen av selve bilen) for å slippe gass (den elektriske motor blir en generator funksjon) og også administrere effektivt våre intensjoner akselerasjon og bremsing, til trafikkontroll Forrige etter frontal radar.

ny Smart elektrisk de kan bli bedre styrt og har flere funksjoner enn tidligere modeller fra smarttelefon, tablett eller pc kontrollere tilgang fra hjemmet eller arbeidsplassen vår. Det kan kontrollere stat hans batteri, aktivere lade mest gunstige tidsplaner, justere innetemperaturen på tidspunktet for avreise hjemmefra, etc.

Smart elektrisk fortwo

den bilde av Klokker dashbordet har blitt tilpasset i alle tre tilfeller til sine egne spesifikasjoner, med spesifikke skjermer som informerer oss om status for batteri, prosessen last, etc.

en "elektrisk" grønn for sertifikatet av sikkerhetsfunksjon Smart Det er også typisk for de nye elektriske versjoner, kan du velge alle farger og kombinasjoner duotone av Smart konvensjonelle og linjetilpasnings Brabus.

Adblock
detector