Volkswagen Atlas: Dette er den nye store SUV 7 seter

Servert på MQB-plattformen, er det Volkswagen Atlas 5 meter lang og 7 seter, selv om prisen er plassert under Touareg luksus.

Volkswagen Atlas, en mega Tiguan for amerikanske markedet

Volkswagen Atlas, en mega Tiguan for amerikanske markedet

Volkswagen Atlas, en mega Tiguan for amerikanske markedet

Volkswagen Atlas, en mega Tiguan for amerikanske markedet

den Volkswagen Atlas Det er den største bilen Volkswagen noensinne har gjort USA en SUV med mer enn 5 meter Det er inkludert i kategorien SUV midler, men for europeiske referanser det er en modell av store, godt over 4,8 meter Volkswagen Touareg, enn si 4,5 meter Volkswagen Tiguan. Prisen, men vil bli plassert mellom de to. den Volkswagen Atlas Det er spesielt fokusert på behovene til det amerikanske markedet.

Ved design, Volkswagen Atlas DNA kopi av de nyeste kreasjoner av Volkswagen, med et deksel som understreker de horisontale linjer og en bakre minner Volkswagen Tiguan, Selv om trapesformede hjulkasser formidle en mer robust karakter. den Volkswagen Atlas montert som standard LED-typen lykter, også ansette teknologi som kjørelys og eventuelt baklyktene. med sin 5.04 meter lang, 1,98 m bred og 1,77 m høy, Volkswagen Atlas Det tilbyr et modulært interiør med nok plass til 7 passasjerer og deres bagasje.

Atlas VW SUVden Volkswagen Atlas Den er basert på MQB arkitektur (Som Golf, Tiguan og så videre), så det vil bli utstyrt med noen av de sikkerhetsteknologier som allerede er kjent i mark Volkswagen, som hastighetskontroll adaptive cruise (ACC) frontkollisjon advarsel med automatisk nødbremsing (Front Assist), Blind flekk overvåking og bakre tverr trafikk, filbyttevarsel, parkeringssensorer og autobrake post kollisjon. På samme måte kan du stole på tilkoblingselementer som Mirror Link protokoller Carplay Apple og Android Auto, samt Volkswagen Car-Net programmer og nettbaserte tjenester. Lyd utstyr, i mellomtiden kan være opp til 12 høyttalere og 480 watt, signert av Fender Premium Audio System.

En mekanisk nivå, Volkswagen Atlas du vil ha to bensinmotorer en 2,0 TSI 238 hk og 3.6 VR6 280 hk. Den kraftigste vil være tilgjengelig med total 4MOTION Eventuelt, skjønt serier forhjulsdriften og 8-trinns automatgirkasse.

den Volkswagen Atlas Det er produsert i fabrikken Volkswagen Chattanooga (Tennessee), sammen med Volkswagen Passat tiltenkt Amerikanske markedet. I slutten av 2017 også markedsført i Russland og andre Midtøsten markedene.

Du kan også være interessert i:

Ny 2017 Volkswagen Touareg SUV og sine rivaler ...

Volkswagen Touareg teststrøm

2016 Ford Edge og den eldre bror av Ford Kuga trekk

Adblock
detector