Video: Alonso, vid ratten i den legendariska McLaren MP4-4 Senna

Spektakulära video förra McLaren och hans partner Tag Heuer. Laget har räddat för tillfället Ayrton Senna MP4-4 som 1988.

Innan debuten av McLaren MP4-30, bilen av det brittiska laget för 2015 säsongen och det innebar att återvända till mekanisk Honda, det var mycket prat om återlämnande av historiska binomial. Varför? Eftersom både engelska och japanska tillsammans markerade en guldålder i historia formel 1 i slutet av 80-talet.

Kulmen av denna lag McLaren-Honda Det ägde rum i 1988, när MP4-4 driven av Ayrton Senna (Champion det året) och Alain Prost Han uppnått en dramatisk milstolpe: vinna 15 lopp och 15 poler uppnå 16 Grands Prix av säsongen. Nu, McLaren räddar för det mytiska bil sist video som en film som heter 'Inte spricka under tryck. En legend returnerar ( 'Bryt inte under tryck. Avkastningen av en legend') för att fira 30 års samarbete den Woking laget och urmakare tagg Heuer.

Inte spricka under tryck. A legend avkastning

Föraren som har haft turen att rida MP4-4 i Montmelo det var Fernando Alonso, tillsammans med sin kamrat Jenson Button vid ratten i MP4-30 2015. Inspelningen ägde rum i februari under försäsongen, märkligt dagar före Alonso olycka som lämnade honom utanför den första GP av året.

Saker i livet, har samlats den överväldigande McLaren dess historia och som hittills är att en av de mest utsatta i detta 2015 med nollpunkter i fem tävlingar och många, många tillförlitlighetsproblem. Kommer den magiska eran av McLaren och Honda kommer att upprepas under detta årtionde?

- Du kanske också är intresserad av: Alonso och Button parodian 'Back to the Future' (video).

Adblock
detector