Mercedes-Benz kommer att ha en pick-up 2017

Mercedes-Benz kommer att ha en pick-up 2017

Utbudet av Mercedes-Benz under de kommande åren inte bara värd viktiga nya delar av salonger, den sports och SUV, men också producera några överraskningar, till exempel förutseende nog att lansera en ny pick-up.

I en intervju med affärstidningen Wall Street Journal, chef för Mercedes-Benz Commercial Vehicles, Volker Mornhinweb, Han har avancerat detta nya projekt. Den nya bilen kommer att ha en nyttolast på ett ton och kommer att byggas av den kommersiella divisionen.

Fabriken ligger i Spanien (Vitoria), Det kan vara en av de valda för att göra detta platser ny pick-up, inte styrande heller växter São Bernardo do Campo i Brasilien och East London i Sydafrika. Det tyska företaget har inte i detalj den totala investeringen på detta nya projekt, även om han har sagt att det kommer att bli en stor massa under de kommande fem åren och för olika regioner i världen.

den ny pick-up av Mercedes-Benz kommer faktiskt änden 2017. Du har ett rörformat chassi och dra nytta av många av de tekniska fördelar i fråga om komfort och driv assistenter redan införlivats i andra fordon i den tyska jätten, vilket ger en anmärkningsvärd nivå säkerhet och produktionskvalitet.