Drivies: appen för att bättre driva och spara på försäkring

Analysera dina resor ändrar körvanor att köra säkrare och effektivare och sparar resultatet på din bilförsäkring. Och allt gratis med den nya Drivies ansökan.

Drivies, program för att förbättra din körning och spara på försäkring

Drivies, program för att förbättra din körning och spara på försäkring

Drivies, program för att förbättra din körning och spara på försäkring

Drivies, program för att förbättra din körning och spara på försäkring

Finns nu bilda gratis för iOS och Android-mobiler, Drivies (Http://www.driviesapp.com/) är en ny applikation utvecklats av Telefónica I + D att bidra till att bättre leda till någon typ av användare, förutom att erbjuda anmärkningsvärt rabatt på din bilförsäkring. Endast genom att ladda ner denna app (du kan göra det helt gratis här), kommer du mäta och analysera dina bilresor att ändra dåliga vanor vid ratten på jakt efter en säkrare och effektivare körning.

Därmed åstadkomma att förbättring i körning, Drivies använder sensorer för att mäta alla mobiltelefon körinformation. Automatiskt kan upptäcka i början och slutet av resan för denna applikation avgöra om fortkörning, acceleration och bromsning mer abrupt än nödvändigt eller om det, till exempel, mobil hantering medan den kör. Samtidigt, Drivies Det erbjuder sådana intressant statistik förare som uppskattningar av genomsnittlig bränsleförbrukning, Svarta eller potentiella områden som kan förbättras i varje etappmål. Den analyserar också längden, rutten och tillryggalagd sträcka.

Ladda ner och Drivies Android eller iOS

men Drivies inte bara hjälper dig att köra bättre. Denna geniala applikation har en annan viktig funktion: belöna bra förare med betydande besparingar om försäkring bilen. Sålunda, användaren samla poäng varje sätt utföra enligt deras goda körvanor, som senare du kan byta om förmåner som rabatter på upp till 50 euro att köpa försäkring genom själva appen. Idag är den genomsnittliga bonus genom användare som har använt Drivies under de senaste veckorna om 37 euro.

Därför, förutom att bidra till en säker och effektiv körning, Drivies underlättar tillgång till försäkringspriserna rättvisare, inte längre bygger på statistiska medelvärden för ålder, kön, ålder etc., men främst i verkliga kördata. Ansökan är kapabel redan idag Jämför priserna på mer än 20 försäkringsbolag, erbjuda det bästa priset för användaren och rabatter för bra körning.

DriviesVägen säkerhetstänkande är också ett faktum Drivies. Sedan starten i juli 2015 60.000 förare har installerat: 53 procent via iPhone och 47 procent av Android. Enligt uppgifterna, inte mindre än 57 procent av användarna har lyckats förbättra sin körning efter några veckors användning. Denna förbättring är markerad för att minska incidenter på vägen, eller vad som är känt som "Anti-Drivies": i genomsnitt för varje 10 kilometer reste 10 incidenter, varav tre är relaterade till speeding rapporterades, 3 abrupt körning och 4 distraktion.

Kort sagt, med den nya Drivies programmet kan du få detaljerad information om driv statistik rekommendationer för en säkrare och effektivare körning och bättre priser i din bilförsäkring. Och alla med en teknik 100% Made in Spain som respekterar användarnas integritet: Data hämtade från körning är bara föraren, och bara dela med försäkringsbolag när den riktas, alltid för att be om priser och få rabatter på politik. Om du visar att du kör bättre, du får bättre rabatter.

Adblock
detector