Tesla Insane Mode galenskap

Insane, galen, galen eller dum är några betydelser av ordet "Insane"Just det namn du valt Tesla för att nämna en av dess körlägen. Genom aktivering av Insane läget Tesla Modell S accelererar från 0 till 100 km / t på 3,2 sekunder, en kraft som överstiger 1,2 g.

Tesla Insane Mode galenskap

Tesla Insane Mode galenskap

Tesla Insane Mode galenskap

Tesla Insane Mode galenskap

Just nu är det bara tillgängligt i Tesla Modell S P85D, den mest kraftfulla versionen av detta elektriska sedan. För att hitta detta alternativ körning är nödvändigt att dyka menyerna mittkonsolen typ tablett, utöver den data som webbläsaren, Infotainment, omlastning, etc, Du kan modifieras oändliga parametrar. Några av dem är så intressant och sällsynta som bilen startar automatiskt eller inte släppa bromsen. Andra, mer konventionella, som påverkar komfort funktioner, så att speglarna viks genom att stänga dörrar, intensiteten hos det omgivande ljuset eller balsam drift. också Du kan konfigurera aspekter som rör körning, typ hårdhet av suspensionen, graden av styrhjälp, intensiteten i den regenerativa bromsn, antispinnsystem ...

Tesla Insane Läge

Och bland dem, en nyfiken "Insane läge" att att ändra kraftelektronik för att maximera energi batterier och elmotorer ger full effekt i de starkaste möjliga sätt. en "trick" som förtrollande många av sina ägare, och för övrigt fyller Internet demonstrationsvideor av "förmåga" som kan uppnås med nästan 1,2 g acceleration du får uppleva i sin hytt vid acceleration från 0 till 100 km / t, utföra mätning i 3,2 sekunder.

Minns att Tesla Modell S P85D Det är variant av denna prestacional lyx elektrisk modell att i detta fall, Den har två motorer, en för varje axel, att tillhandahålla AWD och tillsats av den icke försumbar siffra på 700 hk ström. Den främre elektriska motorn ger 224 hk, och baksidan når 474 hk. Tack vare 85 kWh kapacitet sina batterier, autonomi över 400 km. Den högsta hastigheten är begränsad till 250 km / t.

Adblock
detector