AXA Contigo: Kräver en kran med din smartphone

AXA Contigo: Kräver en kran med din smartphone

Om du har din bil försäkrad AXA, Nu har du lättare när du ringer för att få hjälp eller för att göra en del genom 'App' som just lanserat försäkringsbolaget. det är AXA Contigo, ett gratis program tillgängliga för iPhone och Android kan nu laddas ner.

Dess funktioner inkluderar ansökan vägassistans och påståenden deklaration. När det gäller den första, om de lider något missöde med vår bil, vi kan en kran eller begära assistans från samma program och vad det är mer intressant att följa den. På detta sätt kommer vi att veta i detalj närvaro när fordonet kommer fram.

Samtidigt AXA Contigo Också det låter till parter i händelse av olycka vår smparphone: har röstinspelning och tillåter oss att bifoga bilder förutom att fylla relevanta uppgifter. Dessutom, om du är registrerad på sin webbplats kan du kontrollera dess utveckling via webben.

Utöver dessa två tjänster, AXA Contigo visar närmaste verkstäder, samt AXA kontor. Inte heller saknar användbar information Servicepunkter av intresse: Sjukhus. Bensinstationer, apotek och hotell. Med hjälp av GPS kommer att visa oss den bästa vägen för att nå dem.

vår åsikt

Lika användbar som intressant är denna ansökan som avsevärt underlättar vissa förfaranden som vi står inför om vi har en olycka på vägen. Definitivt, förutsatt att dess funktion är bra, är det framtiden som logiskt följer andra försäkringsbolag.