De radar-helikopter Pegasus “jakt” flera förare över 200 km / t (video)

Autopista.es ekar den sista av sammanställningen av inspelningar av radar helikopter Pegasus, där flera förare som reser på över 200 km / t visas.

Med anledning av den Resultaten av den sista kampanj DGT hastighet -hålls mellan 22 och 28 augusti-, trafik Han skickades till den ackrediterade pressen en sammanställning med några av de senaste överträdelser som begåtts av flera förare som har spelats in och registrerats av flera enheter radar-Pegasus helikoptrar (Dessa våghalsiga manövrar motsvarar de senaste månaderna, vilket kan ses från dagen för varje inspelade videoklipp).

I videon som leder den här artikeln kan du se hur flera förare mer än väl överstiger det 200 km / t på motorvägar. Också det uppmärksammar fallen flera bilar som färdas på över 170 och 180 km / t på mindre vägar.

Dessa senaste åtgärder "immortaliserade" av radar-Pegasus helikoptrar sammanfaller med de officiella resultaten från den senaste kampanjen för DGT hastighet, genomförs gemensamt av flera tusen agenter trafikcivilgardet i samarbete med berörda myndigheter i de regionala polisen.

Varvtalsreglering av DGT 22-28 Augusti: mer än 31.000 förare överskridit gränsen

Mer än 31.000 förare 31,104 brottslingar, för att vara exakt- De har rapporterats under senaste kampanj hastighetskontroll. Totalt har det kontrollerad hastighet förare 502,473.

Under denna sista aktion, Sju förare har satts till rättvisa anklagade en brott mot trafiksäkerheten att överstiga mer än 80 km / t hastighetsgräns.

den 65 procent av brott var på konventionella vägar och 35 procent i hög kapacitet vägar (motorväg länkar), Enligt uppgifter som registrerats av DGT och myndigheter som har ansvaret för att övervaka polisen regionala trafiken.

Adblock
detector