Ford Ecosport 2015 1,0 EcoBoost 125 hk, bra balans

Vi testade den renoverade Ford Ecosport 2015, i detta fall 1,0 EcoBoost bensinmotor 125 hk, ett intressant alternativ för sin balans och övergripande smak.

Testet Ford Ecosport 2015 1,0 EcoBoost 125 CV

Testet Ford Ecosport 2015 1,0 EcoBoost 125 CV

Testet Ford Ecosport 2015 1,0 EcoBoost 125 CV

Testet Ford Ecosport 2015 1,0 EcoBoost 125 CV

Bara två år efter lanseringen på marknaden, Ford genomgår en fullständig uppdatering till liten SUV, den Ford Ecosport. Kosmetiska förändringar på utsidan och insidan är inte mycket riklig -Den viktigaste, externt, är den ingen reservhjul som jag var tidigare på baklucka-, även om modifieringar är viktigast på teknisk nivå, med en mekanisk intervall och anpassas till den europeiska standarden av utsläpp euro 6 och ett antal tekniska justeringar du var tvungen att förklara.

När det gäller chassi, den Ford Ecosport 2015 Den presenterar nya justeringar suspensioner, ny fjädrar och dämpare (Body är nu 1cm närmare marken). en ny elektronisk stabilitetskontroll programmering och nya servostyrning också en del av den tekniska granskningen av Ford Ecosport 2015. Med alla dessa förändringar, i Oval vill Ford Ecosport växa i den dynamiska hela kapitlet att anpassa mycket av sin chassit egenheter de europeiska vägarna.

denna förnyelse Ford Ecosport 2015, Ingenjörer amerikanskt varumärke ville också att öka deras förfining, att göra olika förbättringar mot reducerande brus (mekanisk och aerodynamisk), vibes och skrovligheter som kan uppstå upp. För detta ändamål har det fungerat särskilt allt som har med isolering med ny isolering och tjockare material i dörrar, fönster och instrumentbrädan.

Ford Ecosport 1,0 EcoBoost 125 CVFord Ecosport 2015, Euro 6-motorer

mekanisk erbjudande Ford Ecosport Den är anpassad till antiföroreningsstandard Euro 6. Den stora nyheten är tillägget av en New Diesel Engine 1.5 TDCi 95 hk, i huvudsak densamma som släpptes på sin tid också förnyas Ford Focus. en atmosfärisk 1,5 Ti-VCT 112 hk och: bensin, två alternativ inkluderar turbo av tre cylindrar 125 hk 1,0 EcoBoost. Det var den senare som kan leda till Ford Ecosport 2015.

På vissa marknader, leverans av motorer EcoBoost i Ford Ecosport Det kommer att kompletteras med en 140 hk version. För denna version av 125 hk, det verkar vara en mycket intressant alternativ för sin acceptabel prestanda och övergripande balansen. Ja vi uppskattar förbättring när det gäller ljud och vibrationer lägre jämfört med den tidigare versionen. Den höga körställningen är trevligt för användarvänlighet och god sikt det ger dig, även fans Ford används för att driva Fiesta och Focus kommer att känna något sällsynt i Ecosport.

den Ford Ecosport Engine 1,0 fortfarande i ingrepp med en manuell växellåda 5-växlad, växel och exakt drift. Enligt vår uppfattning, en sjätte växel med utvecklingen inom den snäva och balanserad enligt vår uppfattning förändring är inte nödvändigt.

Vid kontroller, inuti Ford Ecosport 2015 Den presenterar nya inställningar och nya krom som ökar både känslan av visuell kvalitet och äkta. Genom utföranden -trend, Titanium och den nya Ecosport S- och mekaniska versioner, den Ford Ecosport 2015 Den placeras i en bra position i det växande segmentet näring urbana SUV. Ett fel: frånvaron av 4x4 versioner och typ av sidoöppningen baklucka, även om något ökar dess öppningsradie är fortfarande obekvämt, speciellt i parkering på nätet. Förresten, nu när vädret är något sämre, med förnyad Ford Ecosport en ny vinter förpackning, som innefattar vindruta och speglar upphettades speglar och luftventiler i baksätena erbjuds. Under hela 2016, är utrustningen komplett med tillgängligheten av ett nytt navigationssystem och kamera anslutning och en bakre parkeringshjälp.

Du kan också vara intresserad

- Ford Ecosport förnyas vid Geneva Motor Show 2015

- Ford: nya bilar och priser

Adblock
detector