Honda Vision 50, nu till försäljning

Honda Motorrad division lanserar
Spanska sin nya Vision 50 är en skoter
Hög hjul tjockare intervallet tillgång
tillverkare som kommer att säljas för 1,799 euro.Honda Vision 50, nu till försäljning

Honda har just meddelat priset det kommer att ha på den spanska marknaden dess nya Honda Vision 50. Till en kostnad av världens mest konkurrenskraftiga, den nya höga hjulet sparkcykel den japanska motorcykeltillverkare har för avsikt att följa hennes äldre syster estala Honda Vision 110, som har gått starkt i listan över försäljningen på den spanska scenen.

1,799 euro priset har satts upp för denna rent urban motorcykel. Det är 200 euro mindre än Vision 110-versionen, ett mer attraktivt alternativ för att njuta av de fördelar som en tillverkare som Honda kan erbjuda: kvalitet på material och kundservice så fullständig.

ny Honda Vision 50 Den presenterades på motorcykel Show i Milano 2011 (EICMA) med Honda motorcyklar som Honda CBR1000RR 2012 eller Crosstourer. Även om det är en mer blygsam modell för urbana förare som söker billig motorcykel och bil som en ersättning i de stora städerna, inte längre har nytta inneboende i Japan varumärke. Denna höga hjul scooter har en köra fyrtakts 49 cc och ger en total effekt av 3,8 CV leverans. Här finns också en hjul mellan 14 och 15 inches, säkerställa större stabilitet.

Dess ekonomiska karaktär markeras inte bara efter pris utan också genom sin låga förbrukning: 1,9 l / 100 km i stads territorium. Dessutom har denna medborgare en motorcykel autonomi registreras i 280 km. Den Honda Vision 50 finns på marknaden och syftar till att ansluta sig till listor över mest sålda cyklar i vårt land. Tid till annan.

Adblock
detector