Renault Megane 1.2 TCe 130hk: faktiska förbrukningen … och första intryck

Renault Megane 1.2 TCe 130hk: faktiska förbrukningen ... och första intryck

i Technical Center Autopista.es Vi arbetar redan fördelar och konsumtion av en ny variant av den nya Mégane Renault den franska kompakta debuterar i detta 2016 en ny generation. Denna tidsförskjutning för 1,2 TCe bensinmotor 130 hk med turbo direktinsprutning. Och det första i våra dagar spelar specifika tester med varje modell kontrollerades vad deras faktiska förbrukning i väg. Och vi räknar med att du har varit en mer intressant poster jämfört med den utgående Renault Megane. Det är också verkligen en tydligt alternativ den allt komplexa dieslar kategori.

den konsumtion i city ny Renault Megane 1,2 TCe 130 hk är den mest fångade vår uppmärksamhet: 6,4 l / 100 km i faktisk användning, även ouppnåelig för vissa nuvarande diesel. den färddator varumärke 7,6 procent med avseende på deras faktiska förbrukning som erhållits av oss.

andra detaljer som vi gillade av våra första turer med Renault Megane 1.2 TCe 130 hk är dess balanserad viktfördelning mellan hjulen, är vanliga i de tre bensinversioner vi har testat hittills. När det gäller ergonomi, förbättra körläge en reglerad roulett eller elektriskt styrd ryggstöd (när spaken är mycket exakt), och även med en förordning ryggstödets lutning.

Renault Megane 1,2 TCe 130 hkoch andra senaste två rekommendationer om den nya Renault Mégane 1,2 TCe 130 hk: den första styrelsen för du utrusta bilen med reservhjul, eftersom ingen förlorat bagage mindre användbar mot punktering reparationssats; och för det andra, bensin köpa dig den här versionen av 1,2 liter och 130 hk, och desestima 1,2 TCe 100hp i variant: Den mest kraftfulla spenderar mindre och 100 inte köra något.

Du kanske också är intresserad av:

Alla priser och anläggningar Renault Megane i Spanien

Jämförelse: Renault Megane vs. Opel Astra och VW Golf

Renault Mégane Sport Tourer är i Genève