Shaman Avtoros 8×8 ATV: den mest brutale amfibiske kjøretøy

Den Avtoros Shaman 8x8 ATV er en SUV på mer enn 6 m lengde og drivhjul 8 og amfibiske evner som det kan også navigeres.

Shaman Avtoros 8x8 ATV, bilder av all-terrain

Shaman Avtoros 8x8 ATV, bilder av all-terrain

Shaman Avtoros 8x8 ATV, bilder av all-terrain

Shaman Avtoros 8x8 ATV, bilder av all-terrain

Produsenten av off-road kjøretøyer Avtoros Den har en brutal modell ved navn Shaman 8x8 ATV, et kjøretøy med et mangfold av egenskaper og attributter som om de ville ha de beste hærer av øyeblikket.

den Shaman Avtoros utforming 8x8 ATV Det er vanskelig, grov, robust ... som en gal okse stolt av sin muskel. Utad er det uunngåelig å ikke legge merke deres 8 gigantiske spesielle hjul, løpet en halv meter bred og 1,2 m høy slik aggressiv legeme heis 45 cm over gulvet. De ytre dimensjoner av sin kropp ikke er konvensjonelle, med 6,4 m lenge, av 2,5 m bred og 2,7 m høy.

den Drivhjulene 8 Avtoros Shaman 8x8 ATV, differensialsperre i alle akser og omfattende system av ratt tillate deg å rulle med alle tenkelige terreng. Snø, myr, is, og til og med sanddyner seile over vann, siden denne bilen har også amfibiske evner, som det kan navigere til en hastighet 7 km / t.

den omfattende sett med hjul retningslinjer Shaman Avtoros 8x8 ATV Den er delt i to deler: en første akse med de 4 forhjulene og en andre aksel med et drivhjul 4. Avhengig av hvordan du slår, kan vi finne tre situasjoner: For det første dreier forakselen i én retning, mens den andre ikke roterer; på den annen side, kan begge akser roterer i samme retning; og for det tredje, den fremre aksel roterer i en retning og den bakre aksel som roterer i motsatt retning.

Å skyve Shaman Avtoros 8x8 ATV bruker en turbodiesel 3,0 kilde Iveco 168 hk motor som lar deg nå 70 km / t maksimal hastighet. Dermed blir Shaman Avtoros 8x8 ATV dette er raskere og mer fleksibelt andre biler med tilsvarende evner, i dette tilfellet, skriver caterpillar. Denne motoren mot å oppnå maksimal holdbarhet og pålitelighet, er beskyttet av flere beskyttende og vanntett stand.

den egenvekten Avtoros Shaman 8x8 ATV er nesten 4,8 tonn og at selv om dens konstruksjon er tydd til aluminium og plast for å lette maksimal.

Kort sagt, med Shaman Avtoros 8x8 ATV Du kan nå ethvert mål som du foreslår, fra swamplands av South Florida til den frosne tundraen i Sibir steppe.

Du kan også være interessert

- Mercedes G63 AMG 6x6 2015

- Første test: Brabus 700 6x6, Brutus

Adblock
detector