Land Rover Discovery Sport; Freelander omdøpt

Den nye Discovery er mye mer kompakt enn den nåværende, fordi han egentlig født til å være erstatning for Freelander, selv om teknologi, utstyr og kvalitet, ett skritt over.

Land Rover Range Rover Sport Discovery

Land Rover Range Rover Sport Discovery

Land Rover Range Rover Sport Discovery

Land Rover Range Rover Sport Discovery

Med lanseringen av den nye Discovery Sport, som vil trykke forhandlere i første månedene av 2015, Land Rover fortsetter å flytte dens rekkevidde, og er delt inn i tre grupper: Luksus (Range, Sport og Evoque Range), Fritid (Discovery og Discovery Sport) y 'Dual Purpose 'eller' dobbelt formål '(med den nye Defender). Discovery Sport er en modell mye kompakt gjeldende, med 4,59 m i lengde, hva de betyr 24 cm mindre, han plassert nær Freelander 4.50m. Det kan utledes at den nye Discovery, til tross for å vedta dette navnet, vil være naturlig erstatning for det. Men vurderer som er planlagt å bli solgt til en konkurransedyktig pris vil vike fra 36,350 euro.

Land Rover Discovery SportNår det gjelder Freelander, og et helt nytt utseende langs linjen av design brukes i Evoque og Range Rover Sport, av teknologi, ferdig, utstyr og tilpasning er helt klart et skritt over.

Discovery Sport vedtar en nytt chassis, riding en ny multilink bakaksel som frigjør plass for å tilby en bemerkelsesverdig lastekapasitet og mulighet for to ekstra seter, som er konfigurert for opptil sju passasjerer. Og også gi større fleksibilitet, med andre rad med ryggstøtte og bevegelig i lengderetningen benken 16 cm, annonsere en boot volum fra 829 til 891 liter, har alle plass til taket ikke kjenner det faktiske volumet til roundhouse, som er det vi egentlig bruker referanse-.

To firehjulsdrift systemer og 4x2

Utformingen av suspensjoner konferere av modell Land Rover tilbud bemerkelsesverdig veien oppførsel, uten å forsømme sine sjanser 'off road', kjennetegnet av merkevaren. For det har også en fjæringsvei (340 mm) høyere enn andre kompakte SUV markedet og kropps vinkler bidrar til å bevege seg bort fra asfalten, med 212 mm avstand fra fri. Selvfølgelig vil ha nyeste generasjonen Terrain Response til å tilpasse seg optimalt til hver type terreng velge forskjellige modi tilgjengelig og få mest mulig ut av en av de to typer av all-wheel drive med: effektiv Drivlinje, at det gjennom en Haldex kopling, kontinuerlig varierende dreiemoment mellom de to akslene etter behov.

Land Rover Discovery SportOg romanen aktiv Drivlinje, elektronisk alternerende mellom to og fire hjul. Firehjulsdrift er permanent tilkoblet, men en clutch koblet fra alle de mekaniske komponenter (aksel, aksler, differensial ...) når hastigheten overstiger 35 km / t). 350 millisekunder koble hvis den oppdager et tap. Det vil være en tredje alternativet med kun forhjulsdrift.

150-240 hk

den Motoren tilbud er identisk med Evoke, alle 4-sylindrede kompressormatet med start / stopp. diesel blokk 2,2 liter forskyvning TD4 og SD4 for dette ga 150 og 190 hk, Det er planlagt for midyear mer effektiv variant av den versjon av 150 hk, DI4, med et meget lavt energiforbruk og CO2-utslipp på bare 119 g / km. Alternativet er prestacional 2,0 bensin 240 hk. Dette er forbundet med en ZF automatisk overføring tannhjul 9 for årets fremkalle, valgfritt for dieselmotorer, hvilken Serien har en manuell girkasse 6-trinns Getrag.

Batteriet av elektroniske kjørehjelpemidler er svært omfattende, spesifikk for off-road kjøring som fording sensor, roll-over kontrollen eller avtar, og andre til å forbedre komfort, sikkerhet og kjøreegenskaper. Den har en raffinert elektronisk adresse og eventuelt adaptive dempere kan monteres MagneRide. I sikkerhetsseksjonen Prominent blant de mange systemer tilgjengelig, fotgjenger kollisjonspute i panseret eller autonom nødbremsing.

raffinert interiør

Land Rover Discovery SportInteriørdesignen identifiserer også med de nyeste modellene av merket, det samme som i oppmerksomhet på detaljer og material. Som er nødvendig i de nye modellene, har det lagt spesiell vekt på utvikling av muligheter Infotainment og tilkoblingsmuligheter, har en TFT-skjerm på fem" eller taktil 8"Eventuelt.

tilbud fire utstyrsnivåer, Luksus med HMS som maksimumsnivå, med fullt utstyr og skinnseter og trim Windsor. De omfattende tilpasningsmuligheter tillate hver Discovery Sport er forskjellig, og forventes å Markedsføring for tidlig 2015 til en konkurransedyktig pris fra 36,350 euro.

Adblock
detector