Hur du tar bilen till flygplatsen och inte betalar för mycket

Ofta rör sig i vår bil för att fånga en flygning är så bekväm, antingen genom schema returresa eller helt enkelt på grund av kombinationen med buss eller tunnelbana (om någon) görs till helvetet. Varför de föddes flera företag som gör oss överföringar roligare flygplats. Och ovan till ett reducerat pris.Hur du tar bilen till flygplatsen och inte betalar för mycket

Bland de företag som ägnar sig åt att göra våra liv enklare, att ta hand om vår bil överföringar och tillbaka till flygplatsen, vi lyfta fram följande:

LavacollaParkering lång vistelse

Detta företag är en av de största i branschen. deras parkeringstjänster De finns i Madrid, Santiago, Sevilla, Valencia, Vigo och Lissabon. Att reservera den kvadratiska telefon eller Internet du kan plocka upp bilen på terminalen eller ens lämna den pekar ut själv på din anläggning och är de som tar dig till flygplatsen. När du kommer tillbaka Jag kommer att vänta vid dörren för din ankomst terminal med bilen tvättas och glimmande. Priset varierar beroende på dina behov, så att de visar ett online-simulering på sin webbplats vad det kommer att kosta dig att använda deras tjänster. De tänker de öppna fler filialer i Bilbao och Porto.

Lowcost parkering

För dem som flyger från Mallorca eller Alicante finns en tjänst som fungerar 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Lämna bilen en helg kommer att kosta euro 13'99, 27'99 euro om du lämnar en vecka och 69'95 euro om du lämnar en månad. Transfer från flygplatsen till både den yttre och vuelta- ingår i priset. Om din faktura överstiger 25 euro du tvättar bilen utanför, förutom att kontrollera batteriet och däck. Som namnet antyder: Lowcost parkering. De kan göras boka online eller via telefon.

Lomcar

För att kunna använda deras tjänster Du måste lämna fordonet vid anläggningar Lomcar Det har i Madrid. Därifrån kommer du att tas till T1, T2 eller T3 Airport Barajas. När du reser tillbaka hämtar dig med egen bil till den grad att du väljer flygplatsen. Du kan också begära resor till busshållplatser ligger framför IFEMA (Feria de Madrid) eller ens några närliggande hotell. från 9 euro per dag Du kan lämna bilen i sin vård, lite mer om du vill behålla din bil i en täckt torg. Bokningar kan göras via telefon eller Internet och ett löfte transfer till och från flygplatsen utan väntar 5:00 till 20:00.

Air parkering

från 4,95 euro per dag parkering erbjudande nära till flygplatsen Barcelona. en minibuss tar dig och hämtar dig från terminalen. Betala lite mer du kan hyra din VIP-service och överföringar kommer att göras med bilen. Dessutom, funktionen i sina anläggningar ett garage om du vill att jag ska göra några revision medan du reser. Bokningar kan göras genom telefon eller Internet.

Adblock
detector