Detroit Motor Show 2017: All ny bil

NAIAS eller Detroit Motor Show 2017, har åpnet sine dører, og nå er du telle alle de flotte nye bilen presentert på den første store begivenhet motor.

Detroit Auto Show 2017: alle biler

Detroit Auto Show 2017: alle biler

Detroit Auto Show 2017: alle biler

Detroit Auto Show 2017: alle biler

NAIAS, bedre kjent i Spania som Detroit Auto Show 2017, Det har åpnet sine dører mandag til pressen, mens det offentlige skal gjøre mellom dager 14 og 22 januar. Vi er allerede å ha en mulighet til å vite alle nyheter og biler omslutter sine korridorer og gallerier, og begynner å fortelle deg. Det er mange nye funksjoner: noen av bilene som er restyling se lyset, andre er nye generasjoner og det er også upubliserte prototyper og modeller.

Detroit 2017: alle biler

For å nå denne amerikanske siterer noen av de mest fremragende biler i de siste månedene, og vil bli satt på salg i denne 2017. Fra det vi vet på markedet i Europa, vil være den nye generasjonen BMW 5-serie facelift og hans eldre bror, BMW 6-serie, i tillegg til Mini Clubman John Cooper Works, sports versjon av denne kjente merke som eies av BMW.

Mercedes E-Class Coupe 2017

Mercedes tar sin spesialutgave Mercede klasse S Coupe Night Editon, samt Mercedes E-Class Coupe 2017, sistnevnte som en videreføring av denne femte fasen av livet kom i 2016, og som vil fortsette i de kommende månedene cabrio kroppen.

Volkswagen Det er også å ha en spesiell rolle, med den nye Tiguan Allspace, en ny versjon av den tyske SUV kroppen, i dette tilfellet opptil syv seter og vi har allerede testet et par uker siden. Og også med familie for fremtiden, den nye prototypen innvendig diameter Buzz.

Det luksuriøse sedan Lexus LS Dette åpner også generasjon Detroit, slik at det kan stå opp til noen av modellene av sitt segment som også er tilstede på arrangementet. Kia presenterer også sin nye Stinger, en overraskende saloon coupé som lover å rival biler fra foretaket av en BMW 4-serie.

Bull signatur gleder oss Lamborghini Aventador S, en overhaling av sin superbil i form av aerodynamikk og atferd.

Og mer fokusert og for det amerikanske markedet, og finne biler som Toyota Camry, Chevrolet Traverse eller Honda Odyssey. General Motors Company (GMC), Ford og Chevrolet lagres også i manga som automotive nyheter GMC Terrain, den Ford Mustang Shelby GT500 eller Chevrolet Blazer, blant andre.

Prototypene har også sin plass i Detroit, med interessante spill og utviklingen av fremtidige modeller som Audi Q8 Concept, og andre mer risikofylt og langt i sine biler som tilbys for salg, for eksempel Rinspeed Oasis.

Det fremhever fraværet av et merke som Porsche i Detroit Motor Show 2017, som har ønsket å fokusere på andre arrangementer i året og sett til side den amerikanske klasserommet. Imidlertid har merket også like utenfor sitatet avduke sin nye 911 GTS.

Oppdatert 01/10/2017: Alle nye Hall of Detroit 2017

2017 BMW 5-serieBMW 6-serie 2017Chevrolet Traverse
Honda OdysseyKia StingerLamborghini Aventador S
Lexus LS 2017Mercedes E-Class Coupe 2017Mercedes S-klasse Night Edition
Mini Clubman JCWToyota Camry 2018Volkswagen Tiguan Allspace

Sist gang: flere nye Hall of Detroit 2017

Audi Q8 ConceptInfiniti QX50 ConceptRinspeed Oasis
Volkswagen I.D. BuzzMercedes GLAFord F-150
Volkswagen Atlas R-lineGMC TerrainSubaru WRX STi og WRX
Audi SQ5Nissan VMotionMercedes-AMG GT C

Du kan også være interessert

De fleste biler solgt på verdensbasis

SUV Guide: å kjøpe nye biler i 2016 og 2017

De beste kompakte biler som kommer til 2019

Paris Motor Show 2016: alle biler fra europeiske arrangementet

Adblock
detector