Video: Lär dig hur fordonen arbetar på flygplatsen

MOTORVÄG haft tillgång tack vare Iberia, att spåra terminal T4 Flygplatsen Madrid-Barajas Adolfo Suárez. Vi kunde se med egna ögon hur de fungerar fordon som arbetar i en miljö där de bor flygplan, trappor, hissar och bussar. Vi berätta i detalj hur de är och hur de fungerar fyra av de mest intressanta fordon.

flygplatsfordon

flygplatsfordon

flygplatsfordon

flygplatsfordon

Om du någonsin varit på en flygplats, att du någonsin undrat hur en av dessa åtgärder som ger passagerare från ett plan till själva maskinen och rörliga som om det vore en bil fungerar. Eller vad bär fordonsmotorn måste driva väger 378 ton per plan. Autopista vi berättar i den här videon rapporten i detalj hur de är fyra av dessa fordon som arbetar för att dörren på en flygplats.

I det här fallet, hand Iberia, vi har haft tillgång till dessa fordon terminala 4S den Flygplatsen Madrid-Barajas Adolfo Suárez. Den första av dessa fordon är den tidigare nämnda stege, vilket tillåter passagerare upp och ner i planet; Om du har sett filmen 'Liar Liar', minns du Jim Carrey upp i en av dem i full fart parallellt med planet. Vi tog också buss som tar passagerare på ett plan parkerade bort från terminalen, känd som en trädgårdsmästare på flygplatsen.

Den tredje av de fordon vi talade med dig är lyftplattform, tillåta material att lyfta behållarna för att hålla samma eller främre till flygplanskabinen. Och slutligen, känd som 'Push-back', ansvarig för att flytta flygplanet från en position av 'finger' (anslutnings terminalen med planet tunneln) till en zon i vilken kan röra sig av sig själv. Missa inte det!

- Den andra delen av rapporten: Video: i tarmarna av flygplatsen, en stad i hundratals fordon.

Adblock
detector