Jarama återvänder till Volkswagen GTI Dag: Missa inte det!

Dag GTI återgår Volkswagen till Circuito del JaramaDag GTI återgår Volkswagen till Circuito del JaramaDag GTI återgår Volkswagen till Circuito del JaramaDag GTI återgår Volkswagen till Circuito del Jarama

Den 8 juli, Jarama kretsen kommer att vara värd för andra året, dagen anordnas av Volkswagen GTI, anordnas för dem som har haft dag Volkswagen Golf GTI sedan dess första utgåvan 41 år sedan. Alla deltagare kan njuta av musik, tävlingar, lotterier och aktiviteter för barn.

Tyska varumärken vill slå förra året då sex.500 fläktar och 1500 Volkswagen Golf GTI tid på Jarama gavs. Ett möte där vi kan njuta av massiv parad av sju generationer modell, ett lotteri för att testa nya GTI och GTE (plug-in hybrid) i rutten Madrid, en butik där du tar en souvenir eller aktiviteter för barn, alltid med sportmodell som huvudperson.

Om du älskar tävlingen har Volkswagen utformat GTI-ErAce. Under dagen kommer du att ha tillgång till flera simulatorer för att få den bästa tiden du kan i Madrid tomten. Den översta 30 kommer att gå till en semifinal där han kommer att nytt försök en snabb varv. Av dessa kommer 12 att nå finalen i vilken vinnaren kommer att belönas med en co-driving ombord på en Golf GTI TCR och provköra den senaste modellen.

också, De dras mellan deltagarnas kretsen 600 tester att testa Volkswagen Golf GTI och GTE. De lyckliga kommer att få möjlighet att driva sportigare modeller av märket med en instruktör som kommer att ge den information som behövs för att få bästa prestanda till bilen. Dessutom kan ytterligare 40 copilotajes dras ombord på racing version TCR.

Parader genom kretsen

Om du anländer till kretsen ombord på en Volkswagen Golf GTI har du parkering och fri tillgång för dig och fyra andra kamrater. Men om du vill att din modell rullat Jarama, en post på 15 euro som tillåter VIP parkering finns paddock, husvagn reser kretsen och väljer att vara den bästa modellen för din generation GTI. Om å andra sidan du äger en GTE kan du parkera gratis i hagen och få en presentbutik Volkswagen.

Du kanske också är intresserad av:

Volkswagen GTI TCR, testa GTI Racing

Volkswagen Golf GTI första decenniet, den 400bhp Golf

En baby handla GTI (video)