Reser i vinter med MOTORHOME LIFE

Redan i kiosken nummer 2 Husbil Life magazine, publicering av en värld av caravaning&husbil med en mycket bekväm att upptäcka alla möjligheter för att använda dessa fritidsfordon och mobila turism strategi.Reser i vinter med MOTORHOME LIFE

avkastning magazine mobil underhållning och utomhussporter. MOTORHOME tillbaka LIFE. Det andra numret av tidningen innehåller aktuell information marknads husbilar, utveckling och trender, resor och utomhus rutter och de bästa idéerna och tips för att njuta av denna mycket speciella sätt att resa.

I detta nummer kan du även huvud utvecklingen i husbil och husbilar som de har visats i det förflutna Caravan Show av Barcelona, allt du behöver veta innan hyra för första gången och försiktighetsåtgärder för att dåligt väder inte kommer att förstöra din vinter utflykter.

För den yngre och dynamisk publik, MOTORHOME LIFE föreslår tre alternativ husbil som man kan röra sig snabbt med allt du behöver. Och för dem som behöver mer utrymme, även två alternativa husbilar; fordon som kan göra familjen en del av de som föreslås i denna nyemission vägar, antingen genom Marocko, Soria och dess omgivningar, eller träna i klättra fyra specialiserade områden Cuenca och Lleida.

Husbil nummer 2 Livet är nu tillgänglig på tidningskiosker och vanliga butiker och Motorpress webbprenumerationer Ibérica.

Husbil Life 2

Du kanske också är intresserad av:

Upptäck en värld av caravan med Husbil Life

Allt om husvagnar husbil Life

Adblock
detector