Den nya Daewoo Matiz, nu till försäljning

Det koreanska företaget har sålt 11.000 enheter av Matiz, nu kommer den andra generationen.Den nya Daewoo Matiz, nu till försäljning

Den andra generationen av små koreanska Daewoo hus, Matiz, precis anlänt till Spanien. Den nya Matiz finns i spanska återförsäljare från November 27. Den första generationen av minibuss kom till vårt land i oktober 1998, sedan dess har sålt 11.000 enheter. Spanska kunder har värderats som källor för Daewoo Motor Iberia, estetik, säkerhet, utrustning och funktionaliteten hos denna lilla bil.


Den yttre utformningen av den nya modellen har förändrats huva är sammanbyggd med en rib-formad "v" och nya strålkastare. Designen, som har gjorts av Ital Design presenterar också förändringar i ryggen: nytt avgassystem, annan plats för registreringsskylten och bakljus runt. Interiören, under tiden, har fått en liten redesign, alltid prioritera, enligt källor av märket, funktionalitet och passagerarkomfort.

Den nya Matiz behåller sin tidigare motor: en propeller med 796 cc förskjutning och 51 hk. Den kombinerade konsumtionen av denna bil uppgår till 6,1 liter per 100 kilometer och i termer av prestanda, har en topphastighet på 144 kilometer per timme.

Som standardfunktioner koreanska små inkluderar servostyrning, elektriska fönsterhissar, centrallås, startspärr elektronisk och barnsäkring. Som för standardutrustning Daewoo erbjuder möjligheten att införliva ABS, för 140.000 pesetas, 115.000 pesetas luftkonditionerings, metallisk färg för 20.000 pesetas och förarkrockkudde för 70.000 pesetas. Garantimodellen är 3 år eller 100.000 kilometer. Priset på den nya Matiz är 1.220.000 pesetas.

Adblock
detector