De bästa bilarna av 2017 Detroit Motor Show i bilder

Detroit Motor Show 2017 kommer att öppna sina dörrar för allmänheten den 14 januari, men vi har sett alla nya bilar och den amerikanska utnämning. Du visar dem i bilder.

Alla bilar Detroit Motor Show 2017

Alla bilar Detroit Motor Show 2017

Alla bilar Detroit Motor Show 2017

Alla bilar Detroit Motor Show 2017

Saknar att Detroit Motor Show 2017 öppnar sina dörrar för allmänheten mellan dagar 14 och 22 januari, Nu kan du ta en titt på alla nya bilar vi kunde hitta under dagarna är reserverade för den internationella pressen och som vi presenterar i det här galleriet av foton.

Det har varit prototyper eller begrepp, eftersom de inte har gjort den anslutna och fungerar av autonoma köra bil, men SUV, fordon med kropp 'pick-up' och salonger 'premium' har ockuperat salar detta rum American.

Den nya BMW 5-serie och 6-serien har redan upptäckt i montern det tyska företaget, samma händer med Volkswagen Tiguan Allspace sjusitsig, den spektakulära Mercedes-AMG GT C och familje sports Mini Clubman John Cooper Works. Särskilt fokus på den amerikanska marknaden, finner vi nya modeller som Toyota Camry 2018, Stinger Kia, Chevrolet Traverse och Ford F-150, samt nyheter från Mercedes, tillverkare åtnjuter ett stort antal försäljning på denna marknad.

Inte mindre slående är andra bilar som Audi Q8 Concept, den Rinspeed Oasis, den Volkswagen I.D Buzz och Nissan VMotion bland annat prototyper som markerar ett mer eller mindre nära till vad vi har förberett bilindustrin framtiden.

Fotogalleri Detroit

Adblock
detector