Upptäck en värld av caravan med Husbil Life

Sport Life Magazine, cykla och syre kommer denna månad till kiosken tillsammans med Husbil Life, en publikation av världen av caravaning & husbil med en mycket bekväm att upptäcka alla möjligheter för att använda dessa fritidsfordon och mobila turism strategi.Upptäck en värld av caravan med Husbil Life

den Husbil ny publikation Life Den innehåller alla aktuell marknadsinformation husbilar, utveckling och trender, resor och utomhus rutter och de bästa idéerna och tips att njuta av denna speciella sätt att resa.

Practice utomhussporter på fritiden, njuta av naturen och nöjet att resa, är aktiviteter varje dag lägga till fler fans och familjer, bland annat kräver specifika fordon som passar deras smak och behov. Det är där kommer in autocaravaning universum och därmed olika versioner och olika konfigurationer Camper RV, fordon, tillsammans med ett hälsosamt sätt, äventyrligt, dynamisk, resande och idrottsliv, är den sanna själen och kärnan i Husbil Life, en publicering av experten hand Motorpress Ibérica förlagsgruppen når tidningskiosker med sin första leveransen.

husbil Lifehusbil Life Det är en mångfacetterad publikation som innehåller de nya modellerna kommer ut på marknaden, dess funktioner och tekniska aspekter, användbara tips och alla detaljer som påverkar när det gäller regler och lagstiftning och resor och utflykter mest intressanta, alla letar efter en övergripande och integrerad hälso uteliv koncept. Ett projekt som syftar till att informera både de som är nyfikna på detta sätt att resa och leva och tänka igång i den här världen, och de som redan har kilometer bakom dem.

den Nr 1 Husbil Life Du kan komma i kiosker och vanliga butiker köper majnumret av syre, Sport Life eller CYKEL, tidskrifter som följer slutföra en fritid oemotståndlig för våren. Missa inte det.

Du kanske också är intresserad av:

Vill du ha en ny bil? Innan uppskattar din bil gratis

Autopista.es råder dig fri i Madrid Auto 2016

Adblock
detector