De fem radar Pegasus med full kapacitet. video

Om en väg att gå ut i helgen kommer att vara intresserade av att veta att de fem helikoptrar utrustade med radar Pegasus är redan i drift. 18 procent av bilar som kontrolleras av honom rapporterades fem gånger mer än land.De fem radar Pegasus med full kapacitet. video

Sammanfaller med rörelser på i samband med festlighet all Saints, DGT har meddelat att man kommer att lansera fem helikopter radar "Pegasus" förvärvades 2013, och hittills enda de arbetade tre. Från DGT de säger att vi kommer att gå till övervakning på sekundära vägar.

Tjänsten blad helikopter radarsystem är felfri, Det är mer effektivt och snabbare fångar överskott. Sedan den lanserades i mars 2013 har mer än 3000 brottslingar har kritiserats av honom för fortkörning, vilket motsvarar nästan 18 procent av den övervakade. Observera att den genomsnittliga andelen ett land är drygt tre procent. Och de var inte små överdrifter, den genomsnittliga hastigheten med vilken förare som cirkulerar den tilltalade var mer än 30 km / t vägen. du har Förmågan att mäta hastigheter upp till 360 km / t, störst överskott plockas upp av Pegasus har varit 242 km i ett sätt att begränsa till 120, och en begränsad väg 195 till 100. I ett sätt gräns för 90, desto större överskott detekteras var 199 km / t.

den förare har förlorat "tack" till Pegasus, 2680 poäng fortkörning, 46 av dem innebar detta fortkörning dem 6 poäng eftersom det var en mycket allvarlig överträdelse.

Liksom de tre som redan var på gång, nya radar har två kameror, en panorama, vilket underlättar spårning och fånga hastighet och andra detaljer, utrustad med ett teleobjektiv, som kan läsa fordonsregistrering, Han kan läsa från en flygande höjd av 1.000 fot, mer än 300 meter och ett avstånd i en rak linje med det styrda fordonet 1 kilometer.

praktiskt taget odetekterbar

Upptäcka dessa 'rovdjur' luft är ganska komplicerat, eftersom även om det kan tyckas något annat, de inte hört inifrån fordonet. Deras ljud i princip helt akustiskt, döljs av motorbuller och isolering inuti våra fordon. Kanske kan man se det på avstånd, men om det är på eller bakom dig, så gott som omöjlig att upptäcka.

Adblock
detector