SUV kända Suzuki: Jimny, Vitara och S-Cross

Suzuki, ett varumärke med en stor tradition i SUV världen idag erbjuder tre SUV-modeller i sitt sortiment: en riktig Jimny, Vitara modern och kompakt renoverade S-Cross.

Så SUV område Suzuki: Jimny, Vitara och S-Cross

Så SUV område Suzuki: Jimny, Vitara och S-Cross

Så SUV område Suzuki: Jimny, Vitara och S-Cross

Så SUV område Suzuki: Jimny, Vitara och S-Cross

Suzuki tala om, särskilt i vårt land, verkligen tala traditionellt terrängkörning. Vi talar om ett ledande varumärke i sina gener köra av asfalt, vilket ger historiskt kunna svara optimalt modeller när vägen är komplicerad och en värde intressant.

nu, Suzuki har tre produkter som utgör dess SUV område i vår marknad. Den stora nyheten kom för några månader sedan, är den kompakta Suzuki S-Cross. Helt renoverat utsidan och insidan, denna tredje generationen visar nu ett mycket mer attraktivt paket, med mer personlighet, mer SUV än någonsin, ståta med en mer upprätt galler stora, med massor av närvaro och interiörer där språnget i kvalitet är mer än uppenbart.

Suzuki S-Cross

Ingen förändring i längd, Suzuki S-Cross (Denna länk du har deras test) följer mätning 4,30 meter, men det bidrar till att stärka sin image mer Campera sin höjd till marken, nu 18 centimeter, Tack vare nya däck och högre suspensioner. Höjdpunkter är de två nya bensinmotorer Boosterjet De når området, Trecylindrig 1,0 med 111 hk och 1,4 fyrcylindriga och 140 hk också rider hans lillebror, Suzuki Vitara.

Båda är undantagna från betalning av registreringsskatt för att homologate CO2-utsläpp under 120 g / km. i Diesel Suzuki S-Cross fortsätter att erbjuda en effektiv motor 1,6 120 hk. Det är en bil avsedd för asfalt till grusvägar, men sanningen är att den täcker mycket väl posten i dessa fall.

effektFrån 111 till 140 hk
medelförbrukningFrån 5,0 l / 100 km
versioner4x2 och 4x4
längd4,30 meter
bagageutrymme430 liter

Suzuki Vitara

Suzuki VitaraEtt steg i storlek placeras Suzuki Vitara född 1998 som terrängmodell, som nu är i sin fjärde generationen (Fanns förra året) och har lyckats förnya sig och anpassa sig till föränderliga tider. Hans bästa tillgångar finns i motorerna kort "gastones", Särskilt Diesel nämnde 1,6 120 hk, i sin manövrerbarhet i stan och gott uppförande på obelagda spår, särskilt med 4x4-versioner. 


Suzuki Grand Vitara (den här länken hittar du test) erbjuder också stor styrka av asfalt utan hänsyn till komfort och effektiviteten av dess goda vägen. I tillägg till dieselmotorn, har två bensinmotorer: A 1,6 också med 120 hk och den sista 140 hk 1,4 Boosterjet ström.

effekt120-140 hp
medelförbrukningFrån 4,0 l / 100 km
versioner4x2 och 4x4
längd4.17 meter
bagageutrymme375 liter

Suzuki Jimny

Suzuki JimnySlutligen, i området av Suzuki Figur obrännbar Jimny, den litenInget mer autentisk SUV med dragkraftPå och heltäckande erbjudande stora off-road egenskaper. Också en av de bästa valuta för pengarna som kan hittas i dag på marknaden.

Oföränderlig senaste åren har AWD Suzuki Jimny, låg vikt, deras stela och deras axlar utmärkta nivåer TT göra det till en riktig specialist "off-road". Den erbjuds med en enda motor, 1,3 bensin 85 hk.

effekt85 CV
medelförbrukningFrån 7,1 l / 100 km
versioner4x4
längd3,54 meter
bagageutrymme113 liter

Du kanske också är intresserad av:

Helt nya Suzuki

Toyota och Suzuki, att underteckna en allians

Suzuki Baleno, testat

Adblock
detector