Honda Civic Type R 2007-2010: ett idrotts begagnad kär

Honda Civic Type R återförsäljningHonda Civic Type R återförsäljningHonda Civic Type R återförsäljningHonda Civic Type R återförsäljning

den Honda Civic Type R i sina första tre generationer Det har blivit en kult sportbil Det åtnjuter en anmärkningsvärd rykte och anseende. Det är en bil med själ, som många söker i andrahandsmarknaden och har redan sparat som en uppskattad samlarobjekt.

den Honda Civic Type R tredje generationen Det var marknads mellan 2007 och 2010. Precis som sin föregångare, den här bilen visade än en gång en distinkt sportiga humör; era nästan som en racerbil, men godkänd för rullande landsväg. Till exempel, den 2-liters atmosfärisk fyrcylindriga var trimmad och Han utvecklar inte mindre än 201 hk, överträffar den mytiska barriär av 100 hk till liter. Ja, den maximala effekten uppnås nästan 8000 rpm, 7830 rpm specifikt, som en finjusteras racingmotor är inblandad.

För att dra full nytta så hög mekanisk prestanda, Honda Civic Type R tredje generationen rider på en växellåda sexväxlad med en mycket korta relationer som höll lätt fyrcylindrig motor högst upp på cuentavueltas. Den shifter var belägen på instrumentbrädan och förvaltning var snabb som är nödvändigt med mycket korta avstånd.

Honda Civic Type R återförsäljningi Honda Civic Type R Han antog en set-up utan att kompromissa i suspensioner, medan motor monterad att optimera en mekanisk låsning differential. Bromsarna var också på höjden av omständigheterna och detsamma gäller för kommandot med cuentavueltas presiderande över instrumentpanelen.

den Honda Civic Type R (2007-2010) era det närmaste man kan köra en racerbil och det är inte konstigt att det är en bil mycket eftertraktade av fans. En maskin kompromisslös butt att njuta av sportig körning. Ja, den japanska modellen koncentration och skicklighet som krävs, eftersom fronten var lite nervös självlåsande verkan, medan den bakre insinuerade lätt förändringar i stöd.

Tyvärr utbudet på andrahandsmarknaden inte är för bred. Flera enheter kan hittas i andra länder som Tyskland och Frankrike. Bilar kan hittas i andrahandsmarknaden från € 8000, medan produktionsenheter under de senaste åren med några kilometer på resultattavlan som vi kan fråga om € 15 tusen.