En Seat Cordoba WRC Rally for hver dag

SETE Cordoba WRC Safari, testetSETE Cordoba WRC Safari, testetSETE Cordoba WRC Safari, testetSETE Cordoba WRC Safari, testet

Javier alltid ønsket å være en pilot rally, hans lidenskap siden barndommen; liv førte ham, imidlertid å vie til landbruket, en aktivitet som er også meget tilfredsstillende.

plutselig, uten å vite hvordan, Javier funnet bilen sin for å gå på jobb var intet mer og intet mindre enn en Seat Cordoba WRC Safari versjon. den perfekte bilen for kjøring på veldig fort pistasy veier sirkle myrene av Guadalquivir, hvor han utviklet sitt arbeid som en bonde i Sevilla paddies.

Seat Cordoba WRC Safari bilderDen enorme fjærings tillates Javier rulle med den WRC Sete på en imponerende tempo et område som har lite å misunnelse av hardhet av Kenyanske savannen. Ikke overraskende, blant tabeller ris, overstiger temperaturen 40 grader lett, veiene er også veldig steinete og støvete, også veldig fort.

motoren 2 liter turbo 300 hk tilbyr også enorm makt, mens sekvensiell endring sekstrinns tillater det fulle. En ekte glede gass ved rask spor i de omkringliggende myr vanningskanaler, giring uten å løfte av gassen. På den tiden og rulle og sjette grundig, Javier kom til å tenke ett av bildene Myr film, filmet i disse delene; spesielt scenen der politiet jage morderen. Sikkert hvis de hadde drevet Seat Cordoba Safari versjon, de hadde rømt, tenkte han.

den SEAT Cordoba WRC Safari har også en suspensjoner grand tour, nesten 20 cm i front og 25.4 i det bakre, som representerer en økning på 3,3 og 6,3 cm fra asfalten versjon, har også en legeme sterkt forbedret. Lav også mottagningsveiene beskyttelse, mens utover den mest slående er innføringen av sonrkel og "mataburras" front, to tilbehør som kommer godt med for kjøring på myrene, der spredt dyrene florerer, mange er også vannveier overvinnes. På baksiden av Safari versjon mottar to reservedeler i stedet for en, et komplett sett med verktøy, en hjelpebrennstofftank 35 liter og flere flasker av syklisten for å bære forskjellige væsker; olje, kjølevæske, bremsevæske, etc. Alt er tatt vare på detaljer for å takle de maksimale garantier så vanskelig og ekstrem som var Safari Rally test.

Seat Cordoba WRC bilderden SEAT Cordoba WRC Det viste seg å være et svært effektivt våpen i dette området, som demonstrert av tredje plass oppnådd i Safari 2000, en av de beste resultatene som oppnås ved bilen i de årene hvor han spilte World Rally Championship.

Bak spakene på SEAT Cordoba WRC og hvis jeg hadde gjort hele mitt liv, Javier få en perfekt rapport og som ved første losing er noe nervøs og delikat. Det bør bemerkes at deres kjøring er ganske lik som en bakhjulsdrift; baksiden er sjef, spesielt på land, må vi også ta hensyn til Ledelsen er veldig rask og veldig følsom. Det 2-liters turbo Det krever ta over 2500 rpm å være i drift, mens sekvensiell girkasse tillater tannhjul opp gass uten at clutchen. Det er også merkelig preg bremsen, hard som en stein. Kobling kurver med mestring av seg selv Auriol, Javier plutselig våknet fra en fantastisk drøm.

Seat Cordoba WRC bilderDet hadde vært så ekte ... Under sterk spenning, kastet ikke bort tid på å gå ned til skipet hvor man foruten traktorer, holde bilen. Han håpet at SEAT Cordoba WRC Safari men det fortsatt. Åpne døren jeg oppdaget at det faktisk hadde vært en drøm, men var skuffet; på det stedet hvor han trodde kunne være WRC, Leon ST X-Perience var med 184 hk dieselmotor, DSG og firehjulsdrift Jeg hadde nylig kjøpt.

åpenbart Seat Leon ST X-Perience er ikke så mye sjarm, men er en perfekt bil for Javier. Takket være større bakkeklaring, bedre fjæring og firehjulsdrift, denne familien kan skyte slappe av på veiene i de nyoppussede myrområdene, selv i vintermånedene hvor leire gjørme hindrer passering av mest biler. Det er også behagelig, romslig, ideelt for ferieturer med familien, også perfekt for transport av terrengsykling i helgene. Ikke rart det føles stolt over å ha sin Seat Leon ST X-erfart i garasjen, som ikke betyr å fortsette drømmer om Cordoba WRC.

Du kan også være interessert

- Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

- Prisene på nye biler i Autopista.es

- Sammenligne opptil tre biler på en gang

- Seat Cupra sportsbiler markerer 20 år

- De tre generasjoner av Seat León Cupra, video