Nya Seat Ibiza 2017: så kommer verktyget försäljning

Under 2017 kommer den nya Seat IbizaUnder 2017 kommer den nya Seat IbizaUnder 2017 kommer den nya Seat IbizaUnder 2017 kommer den nya Seat Ibiza

den Seat Ibiza 2017 Det är redan i full upploppet sitt provningsfasen på den öppna vägen. Tekniska chefer försöker polera den senaste tidens problem som uppstår innan de går i produktion nästa vår.

Tidigare i månaden februari vi ser första bilderna tjänstemän kommer att vara femte generationen av Seat Ibiza. En modell infördes först 1984 och som Seat också invigdes produktion i fabriken i Martorell (Barcelona).

den Nya Seat Ibiza Det kommer att vara nästan identisk med den datorgenererade bilden som vi erbjuder i denna information. Första gången du kan titta på live blir tillsammans nästa Geneva Motor Show, som öppnar sina dörrar i den första veckan i mars 2017.

De första testerna planeras för vägen dagen öppna är runt slutet av maj och Det kommer att börja säljas när du startar sommaren tillbaka i månaden juni 2017.

En Seat Leon i miniuatura

Den nya Seat Ibiza kommer att dra nytta av försäljningsframgångar och god acceptans av bilden av sin äldre bror, Seat Leon, nyligen uppdaterade. Seat Ibiza framtid kommer därför att vara mer "mini" Seat Leon än någonsin. Hans bild kommer att få närmare kompakt och så kommer deras handlingar, växer och överträffar dess längd stopp hittills: de 4,06 meter som den har lång modell fortfarande till salu. en utilitaristisk längre, rymligare och sälja komplett utrustning förväntas.

Dessutom kommer den nya Seat Ibiza vara ansvarig för varumärke inom Volkswagen grupp den MQB modulära plattform för sina små bilar, härledningen kallade A0. Seat Ibiza 2017 efter att den nya Polo, Skoda Fabia och Volkswagen redan visas samma grund liten SUV Seat: den Seat Arona (Undre bilden). De kommer att göra det på mindre än ett år sedan displayen Seat Ibiza 2017. Också både Volkswagen Polo och Skoda Fabia kommer att ha sin egen stil SUV derivat. Den första, Polo SUV kommer att byggas från 2018 på grund av att märket i Landaben (Navarra).

Seat Arona 2017

Utility: många nya funktioner, hård konkurrens ...

När den nya Seat Ibiza kommer in för en hel del motståndare till slut förnyas. I månaden av mars 2017 kommer att rulla genom gatorna de första enheterna av Kia Rio och Nissan Micra.

Du hittar också den nya Ibiza med en ny Citroen C3, en modell med många mekaniska och anpassningsmöjligheter. Det är samma politik som den nya Nissan Micra. En mycket intressant ansikte mot ansikte.

Nissan Micra och Citroen C3. Ansikte mot ansikte i 2017

den nya Ford Fiesta, som Det kommer att bli en av de motståndare som är den nya Seat Ibiza. En modell starkt engagemang för en ny version som kallas aktiv och kommer med en SUV utseende och en något högre höjd än standard femdörrars version. Dessutom vill att detta parti också att konkurrera med den övre ansikts mer kategori: den lyxiga versionen Vignale kommer att möta DS 3.

Du kan också vara intresserad

Seat Arona: så kommer den nya lilla SUV för 2017

Alla nya 2017 bil märke till märke

VW kommer att tillverka i Tyskland en större Seat SUV som Ateca