Den framtida Mercedes Class A med motorer 1,2 och 1,4 bensin

Utsläpp inneslutning och kostnadsminskningar kommer att leda till nästa generation av Mercedes Class A 2018 att införa nya bensinmotorer liten motor.

Nedskärningar för klass 2018 bensin

Nedskärningar för klass 2018 bensin

Nedskärningar för klass 2018 bensin

Nedskärningar för klass 2018 bensin

den fjärde generationen Mercedes Class A, som kommer att presenteras i 2018, kommer debut en nya modulära plattform, namnges MFA2, För modeller med framhjulsdrift och tvärgående mekaniskt arrangemang, förlitar sig på deras bensinmotorer till downsizing. Sålunda, 1,6 liter tillgång steg 160 av den nuvarande 102 hk, 180 och 122 hk 156 hk 200 kommer att flytta till 1.2 och 1,4 liter med intern kod M282. kommer fyra cylindrar, direkt injektion och överladdnings med turboladdare.

Tack vare avtalet mellan Daimler och Renault grupper blir Renault / Nissan som ansvarar för utveckling allians. Det är ett drivmedel för exklusiv användning på tvären, så det verkar inte se det i C-klass, om den tillsätts till alla derivat av klass A, med CLA, GLA, klass B och en framtid GLB, som kommer att vara direkt rival Audi Q3 Q2-Audi konkurrerar med Mercedes och BMW X1 glacial.

Men den nya klass A kommer inte bara dessa bensinmotorer kommer också att finnas nya 1,6 och 2,0, även turbo direktinsprutning och en version AMG att nå 400 hk maximal effekt.

Med dessa nya motorer med liten förskjutning, kommer Mercedes att erbjuda bilar med lägre konsumtion, lägre nivå av CO2 -fundamentales att minska de genomsnittliga utsläppen i hela sitt sortiment, som kommer att lägga cirka tio elektrisk före slutet av 2025 och en priserna något lägre tillträdes för att fånga nya kunder.

den utformning nästa klass A, för tillfället, lite är känt, även om Koncept A Saloon presenterades på Shanghai Motor Show 2017 ger oss en idé. Han kommer att dela riktlinjer med denna prototyp, med Pan American Grill som finns i de senaste modellerna av stjärnan funktionen.

Adblock
detector