Skoda Karoq 2018: “mini” och ersätta Kodiaq Yeti

Ny plattform, teknik, design ... och nytt namn. Ersättnings Skoda Yeti kan kallas Karoq och kommer i slutet av 2017 eller början av 2018. Seat bas i Ateca kommer att dela.

Skoda Karoq: så ersättning för SUV kommer att kallas Yeti

Skoda Karoq: så ersättning för SUV kommer att kallas Yeti

Skoda Karoq: så ersättning för SUV kommer att kallas Yeti

Skoda Karoq: så ersättning för SUV kommer att kallas Yeti

Vi har pratat en hel del de senaste månaderna i den nya SUV från Skoda. Den nya Kodiaq, redan finns på marknaden, har orsakat en sensation och den tjeckiska varumärke och slutföra ögonblick för Kina, lansera nya spektakulära Kodiaq Coupé. Det råder ingen tvekan om att den här typen av fordon kommer att ta mycket av den roll som den ny serie Skoda. Ja, storlek, placering och pris, bör fanbärare vara Yeti kompakt. O Karoq... som vi filtrera bort från Tyskland.

Och är att substitut redan förbereder sig för Skoda Yeti, och på senare tid har jag talat, verkar vara slutgiltigt att Det kommer att kallas Karoq. Det är vettigt, enligt dess likhet med den stora Kodiaq och att i en nyligen presentation av Skoda tillkännagavs två nya SUV som skulle komplettera avståndet till Kodiaq och Kodiaq Coupé: de kallades Modell K och modell Q.

Vad som är säkert är att den nya Skoda Karoq blir en punkt av Yeti, oavsett valör. Inbäddat i området nedanför Kodiaq, kommer debut i denna nya generation Volkswagen Group MQB-plattform överensstämmer som Skoda förslag till det nya segmentet Ateca Seat. Med den självklart kommer att dela basis och de flesta av dess komponenter.

Estetiskt, ja, den nya Skoda Karoq blir en skala Kodiaq... som kan ses i de senaste illustrationer av vår konstnär Schulte. Inom några dagar kommer vi att känna nya detaljer om en modell som skulle behöva komma marknaden i slutet av 2017 eller början av 2018.

skoda KaroqSkoda Karoq: åtgärder och motorer

Något längre än en faktisk Yeti som var belägen mellan en urban SUV och kompakt, den nya Skoda Karoq miljön bör mäta 4,30 meter att lämna även klyftan under en nya Fabia SUV, Som tidigare medde Seat med Arona eller Volkswagen Polo SUV med dess framtid.

Denna hypotetiska andra generationen av Yeti bör också få bredd och bål. Det kommer att erbjuda den senaste praktiska lösningar "Simply Clever" presenteras av Skoda och lastvolym och eventuellt överstiga det 500 liter.

När det gäller motorer, den nya Skoda Karoq presentera ett erbjudande som komplett. I bensin, nytt block 3 cylinder 1,0 TSI startar intervallet version 115 hk, medan ovan bör inte missa versioner 1,4 TSI i två effektnivåer: 125 och 150 hk, den senare med ACT cylinderavstängningssystemet. i Diesel 1,6 TDI Det bör vara ingångssteget med 115 hk, medan 2,0 TDI 150 hk Det skulle vara över. Ingen brist på manuella och automatiska alternativ DSG växellåda med dubbla kopplingar, eller majoritets 4x2 versioner, men också möjligheten att ha 4x4 varianter. Det är också sannolikt att erbjuda som ett alternativ 2018 plug-in hybrid. Mycket snart, mer information.

Du kanske också är intresserad av:

Jämförelse: Skoda vs Seat Kodiaq Ateca vs VW Tiguan

Vision E Concept: så kommer det inre av den nya Skoda

Skoda förbereder sin första elbil

Adblock
detector