Volvo XC40 nye SUV vil debut i april

Produksjonsversjonen av Volvo XC40 vil være første gang i Hall of Shanghai (Kina), i henhold til informasjon fra ulike medier i landet.

Volvo XC40: debut i april 2017

Volvo XC40: debut i april 2017

Volvo XC40: debut i april 2017

Volvo XC40: debut i april 2017

Ifølge rapporter i flere kinesiske medier nyheter, endelige versjonen ny Volvo XC40 Det vil bli en ny stjerne i neste Auto Shanghai, å bli holdt i april. I dette viktige bilindustrien avtale ville være forventet første kompakte SUV Volvo, allerede offisielt debut i Europa på den kommende bilutstillingen i Frankfurt etter sommeren, å sette på salg et par måneder senere.

Long år har vi gitt ny Volvo XC40 informasjon, vil den første modellen av det svenske selskapet montere ny kompakt modulær arkitektur (CMA), en skalerbar plattform som støtter kompakte biler, men også deler noen komponenter med chassiset SPA større og assimilates av denne teknologien på informasjonssystemer, underholdning, tilkobling og sikkerhet. Denne kombinasjonen av moduler og deler for alle fremtidige Volvo område betyr at merket Du trenger ikke å investere så mye i etablering og utvikling av nye produkter.

Volvo XC40den Concept 40,1 Det har vært en ganske pålitelig forhåndsvisning av hva som kan være produksjonsmodellen nye XC40, med linjer som vil huske nok til de av sin storebror Volvo XC90 og en front med inne familie likhet med de nyeste modellene, fremhever den brede frontgrill og karakteristisk frontlykter med lysdioder som trekker "Hammer Thor". I alle fall virker det som nye kompakte SUV har noen designelementer som fremhever en litt sporty stil mot Volvo SUV største.

Ifølge informasjon som har skjedd kinesisk media, Volvo XC40 endelig debut i Auto Shanghai og det vil bli presentert i plug-in hybridversjon, utstyrt med en turboladet bensin 1,5 liters tre-sylinder, med en elektrisk motor og en automatisk girkasse Dobbel clutch syv-trinns, dermed forme basert Power Drive T5 Twin Drive til slutt nedfelt i konseptet. Tydeligvis den endelige mekaniske tilbudet på den nye kompakte SUV vil også omfatte varme motorer tre og fire sylindere.

Det er ingen tvil om at Kina er et viktig marked for Volvo XC40, derav merkevaren har planlagt sin debut i Shanghai Motor Show, mer når denne modellen skal bygges ved et anlegg som ligger i den asiatiske giganten, samt et annet anlegg Belgia. Ifølge Peter Mertens, leder av FoU av Volvo, forventer selskapet å selge om 100.000 enheter per år den nye XC40, som sikkert vil være et stort sprang for den svenske produsenten. Se om i 2018 disse forventningene blir bekreftet.

Du kan også være interessert i:

- Nytt i 2017 for Volvo S90, V90 og XC90

- Audi Q5, BMW X3 og Volvo XC60: Hva SUV vil være bedre i 2017?

- Lynk & Co: den nye bilmerke Geely og Volvo

Adblock
detector