Serie BMW i maj 2014, små förändringar på alla fronter

BMW 5-serie 2013BMW 5-serie 2013BMW 5-serie 2013BMW 5-serie 2013

Vi är fortfarande återhämtar sig från "Information baksmälla" Den stora nyheten i Mercedes S-klass, den nya lyxiga salong och referens representation, BMW flyttar fliken, i detta fall, en fullständig renovering av sin saloon Series maj 2014. Det är sant att 5 serien Det är inte direkt rival klass S (Den naturliga rival bil fast Star är BMW 7-serien), men det är symptomatiskt att BMW nästan tillkännage stora förändringar medan införliva 5 serien. Slump eller ett annat kapitel i den historiska rivaliteten mellan tyska mark?

Vid första anblicken, de ändringar som gjorts i 2014 BMW 5-serie De är inte mycket radikal. I den estetiska kapitel 2014 BMW 5-serie i versioner sedan och familj Touring passera emot en ny ram som beskrivs i främre galler och nya poster lägre luften i närheten av paragolpes. Samtidigt baksidan av både vinster mer närvaro och uttrycksfullhet, med tillägg av en ny veck i kjol och smalare i strålkastarna tända lameller. Å andra sidan, 5 Series Gran Turismo dessutom har små designförändringar, i detta fall, med en främre och ett nytt lagförslag bakre kjol med små ytor D effekt.

I kapitel Belysning Range 2014 BMW 5-serie i kroppen sedan, familj Touring och Gran Turismo, De erbjuder standard xenonljus. I den breda delen av valfria element kan du välja ett belysningssystem med LED-strålkastare automatisk typ kurvtagning belysningsteknik kan också välja för dimljus. Färgval tillgängligt för kroppen ökar också antalet liksom utbudet för aluminiumfälgar, från den mest eleganta och nykter till den mest atletiska och aggressiv.

i interiör av de tre versioner 2014 BMW 5-serie, Det belyser förekomsten av nya färger och lyxiga material för sätesklädsel, instrumentpanel och dörrklädseln. Anmärkningsvärt även små redesign den display Control kommandot iDrive multimedia infotainment och anslutningsmöjligheter, som nu presenteras med en kromad ram.

Euro 6-motorer och nya 518d

I den mekaniska delen, den viktigaste nyheten i hela skalan av 2014 BMW 5-serie är att de har genomfört flera förändringar Diesel- och bensinmotorer för att passa de utsläppsbegränsande utsläppsnormer euro 6, som kommer att träda i kraft i september 2014. Bland de nya tekniker som innehåller höjdpunkter propellrar diesel, utrustad med systemet nu BluePerformance, varigenom inte endast låga nivåer av förbrukning och CO2-utsläpp uppnås, men också betydligt försämra nivåer NOx (kväveoxid).

I mekanisk tillförsel, är införlivandet av version diesel 518d som en ny motor i 5 Serie Sedan och Touring Series 5 Familj. Denna mekaniska fyrcylindriga kommer åt den nya varianten för förare som föredrar diesel. För den nya 518d 143 hk, konsumtion tillkännages 4,5 l / 100 km och en CO2-halt av 119 g / km, samma data för omarbetad version 520D 184 hk (Nu denna version kan även köpas med xDrive, utöver den välbekanta bakhjulsdrift). försörjning diesel för Serie Sedan och Touring maj 2013 Det är oförändrad, med känd 525d av 218 hk, 258 hk 530d, 535d av 313 hk och ovanpå den bestialiska triturbo M550d Diesel 381 hk.

Bensin, mekanik erbjuda 2014 BMW 5-serie Det inte medför några betydande förändringar utom version 550i, vars motor V8 teknik Twinpower Turbo av 4,4 liter förskjutning ökar sin kraft från 407 upp till 450 hk. För sedan och Touring versioner kommer de att fortsätta att förse motorer 184 hk 520i, 528i och 535i 245 hk 306 hk. I fallet med 5-serie Gran Turismo, erbjudandet förändringar, genom att erbjuda två bensinmotorer (306 hk 535i och 550i 450 hk). och BMW M5 renoverat? Just nu har det tyska företaget inte fram någon förändring på den mest kraftfulla, spännande och extrem version av 5 serien, som för närvarande är det erbjuds motorer 4,4 V8 560 hk.

Maximal anpassning och anslutningsmöjligheter
den BMW 5-serie renoverade kommer att innehålla nya personalisering förpackningar BMW lyxkollektion, BMW Modern Linje, förutom den mer sportig och aggressiva BMW M Sport. När det gäller anslutningsmöjligheter för avancerade system BMW Connecteddrive får små och förbättrade lösningar som gör denna enhetsinformation och underhållning i en av de mest kompletta, med snabb och enkel tillgång till Internet, dikterar meddelanden ännu snabbare och effektiv text och en ny och uppdaterad ansökan trafik Real Time Traffic Information. För de mest entusiastiska högsta ljudkvalitet, passerar du ljudsystemet erbjuda high-fidelity Harman Kardon Surround Sound System.