Volkswagen Passat R-Line, den sportig

Volkswagen har omstrukturerat räckvidd Passat, en modell som firar 25 år på marknaden och är i toppform. Införlivandet av R-line efterbehandling -Finns för salong och Variant, ersätter den tidigare Sportline kroppen, ger en dos av sportighet, förbättrad utrustning och en föryngrad bild.

Volkswagen Passat R-Line

Volkswagen Passat R-Line

Volkswagen Passat R-Line

Volkswagen Passat R-Line

Inte bara ändrar utanför varianter av Passat R-Line-funktionen mer dynamisk och sportig bild genom ändringar som gjorts i främre och bakre stötfångare, de nya metallfälgar 17 tum och den bakre spoilern inklusive båda versionerna som en sedan och Variant eller familjen. Dessutom modellen lanserar en ny mekanisk 1,8 TSI 160 hk, som ersätter de tidigare två-liters atmosfärisk och 150 hk.


Den nya yta är tillgängliga för de två kropps konfigurationer i fyra olika motorer, två av dem bensin och två diesel TDI, de två sistnämnda bygger på 2,0 TDI common rail-system med 140 hk och 170 hk pump-injektor. olika versioner med manuell eller automatisk (Tiptronic och DSG) systemet plus det totala 4MOTION är.

Bensinenheterna är bildade genom den kända 200 hk 2,0 TSI, som ansluter sig till 1,8 TSI 160 hk och ett vridmoment på 250Nm, redan kända i andra modeller i gruppen. Denna mekaniska direkt bränsleinsprutning lovar en intressanta funktioner i Passat, som är en maximal hastighet på 220 km / t, acceleration från 0 till 100 km / t på 8,6 sekunder och från 0 till 1000 m en29,6 sekunder, med en genomsnittlig förbrukning av 7,6 liter / 100 km.
inuti R-Line utrustning innehåller en högre sport domstol, såsom Bi-Xenon riktade strålkastare, volym larm, multifunktionsratt med rattpaddlar för DSG och tiptronic varianter, CD MP3 radio med åtta högtalare och reservhjulsfälgen aluminium och konventionell storlek. Bland de mest intressanta höjdpunkter nya navigationssystem med pekskärm och 30GB hårddisk, automatisk parkering Park Assist, keyless start-system, elektriska tak med solpaneler och nya ljudutrustning med backkamera.

Hela modellprogrammet har förbättrats med mer utrustning på olika nivåer av färdigställande. Således Bluemotion-versioner tillägga, utan kostnad, metallfälgar 16 tum, dimljus, förarsäte elektriskt inställbara, dubbla zoner automatisk klimatkontroll och stereo med åtta högtalare.
Advance versioner införliva multifunktionsratten, dimljus, 8 högtalare, regnsensor funktion och ljus som kommer & lämnar hemmet utan extra kostnad och lägga till Higline versionerna xenonljus riktnings plus, systemet övervakning av däcktryck och omkrets larm. Priserna varierar van från 25,340 euro i Advance 1.4 TSI 122 hk upp till 40,990 euro Individuell Tiptronic 2,0 TSI 200 hk.

Adblock
detector