UX Lexus Concept: en SUV som visionär

Lexus kompakta SUV heter UX: U genom städerna och X är bokstaven inklusive alla SUV. Det kommer att finnas tillgänglig i början av 2018 och dess koncept just premiär på Paris Motor Show.

UX Lexus Concept: premiär på bilsalongen i Paris

UX Lexus Concept: premiär på bilsalongen i Paris

UX Lexus Concept: premiär på bilsalongen i Paris

UX Lexus Concept: premiär på bilsalongen i Paris

Med Mercedes GLA i rampljuset född i Paris Motor Show den nya Lexus UX, men som ett koncept modell som kommer att leva ett andra begrepps leverans vid det kommande Geneva Motor Show 2017, innan riva upp som modell sista serien efter sommaren 2017 på Frankfurt Motor Show.

detta Lexus UX vara en kompakt SUV som kommer att vara något över 4,3 meter lång, kommer att dela en plattform med Toyota C-HR och vårt land kommer att säljas Endast mekanisk hybrid -I andra länder också komma med en bensinmotor, debuterar i Toyota-Lexus grupp en vidareutveckling av systemet monterat på Prius fastän hög förbränningsmotorn till två liter.

den De första leveranserna av den nya Lexus UX bör komma i slutet av 2017 eller tidigt 2018. Denna modell kommer att utvecklas stilist framför LF-SA begrepp som kallas för ett år sedan och som helhet kommer att fortsätta att driva aggressivitet i sin design, med många kanter som ger dynamik till hela, Förutom att erbjuda en distinkt personlighet mot sina konkurrenter. så SUV intervallet Lexus Den skall bestå från 2017 av UX Lexus, Lexus NX och Lexus RX.

Detta kommer att bli den stora nyheten i Lexus på Paris Motor Show bredvid Ljus restyling av Lexus IS300h vilket kommer att påverka invändig utrustning, som nya skärm 12,3 inches och främre och bakre linser utvecklats. Därefter, i Hall Detroit 2017 bör känna till nya LS där Lexus kommer att sätta alla sina tunga artilleri inom autonoma körning.

Du kanske också är intresserad av:

Lexus UX väl kallas

Lexus rivaler UX

Lexus NX intervall

Adblock
detector