Suzuki bilar som presenterades vid Tokyo Motor Show

Det finns fortfarande en månad för att starta Tokyo Motor Show och märken som Suzuki börja nysta vilka nyheter som presenteras på din lokala utnämning.

Helt nya Suzuki på Tokyo Motor Show

Helt nya Suzuki på Tokyo Motor Show

Helt nya Suzuki på Tokyo Motor Show

Helt nya Suzuki på Tokyo Motor Show

den Tokyo Motor Show Det kommer att fånga våra ögon på de sista dagarna av oktober. Den 27 samma månad öppnar japanska utnämning, som markerar Kina kommer att sätta allt på grillen för att avslöja sina senaste utvecklingen i bilar och teknik. Suzuki Det kommer att bli en av dem.

Hans monter kommer vara förenat med prototyper. Kolla in fotogalleriet för att se själv. Först kommer Suzuki Xbee (Opening foto), som uttalas som "Crossbi" ett begrepp liten SUV kvadratiska former och retrostil. Det finns redan jämföra det med FJ Cruiser, men klart mindre format.

Tokyo kommer att närvara vid tre format eller olika färgkombinationer: A Suzuki Xbee där gula dominerar; en Xbee Outdoor Adventure i beige, mer elegant utseende; och XBee Street Adventure svart. Tre vyer för denna prototyp som kan passera för en produktion bil.

Suzuki e-Survivor Concept

Suzuki e-Survivor Concept och andra

Det kanske mest slående prototypen Suzuki närvarande vid Tokyo Motor Show är den Concept e-Survivor du ser i bilden ovan. hans Campero öppen design och ande Även om det skulle kunna passera för en Jeep insats snarare än den japanska, speciellt för just din grill med upplysta inslag. deras öppen hjulet och särskilda stötfångare De ger denna märkliga och futuristisk touch samtidigt.

Kompakt format, har e-Survivor Concept Suzuki en mekanisk hundra procent elektrisk: funktioner individuella motorer i vart och ett av de fyra hjulen, gör det till en fyrhjulsdriven bil. Interiören är öppen och utrymme för bara två säten. Vi är väldigt nyfiken på att se hur dörrarna öppna, eftersom vi för närvarande inte har många detaljer.

Förutom den tidigare nämnda Suzuki Xbee och e-Survivor, helt baserad på Hamamatsu japanska huvudstaden tar det två olika versioner av sin liten minibuss Spacia i prototypform (ett blått och ett med en mycket mer framträdande galler) och en liten lastbil som kallas Tiger Ichi Concept.

Suzuki Spacia

Du kan också vara intresserad

Suzuki Swift Sport 2018: premiär på Frankfurt Motor Show

Suzuki Ignis 2017: Priser och testa nya lilla SUV

Adblock
detector