Volkswagen Atlas: Detta är den nya stora SUV 7 säten

Serveras på MQB-plattformen, är Volkswagen Atlas 5 meter lång och 7 säten, även om priset är placerad nedanför Touareg lyx.

Volkswagen Atlas, en mega Tiguan för USA-marknaden

Volkswagen Atlas, en mega Tiguan för USA-marknaden

Volkswagen Atlas, en mega Tiguan för USA-marknaden

Volkswagen Atlas, en mega Tiguan för USA-marknaden

den Volkswagen Atlas Det är den största bilen Volkswagen har någonsin gjort United States en SUV på mer än 5 meter Det ingår i kategorin SUV betyder, men för europeiska referenser är en modell för stora, väl över 4,8 meter Volkswagen Touareg, att inte tala om 4,5 meter Volkswagen Tiguan. Pris, dock kommer att ligga mellan de två. den Volkswagen Atlas Det är speciellt inriktad på behoven hos den amerikanska marknaden.

Genom design, Volkswagen Atlas DNA replika av de senaste skapelser Volkswagen, med ett galler som betonar de horisontella linjer och en bakre påminner Volkswagen Tiguan, även trapets hjulhus förmedla en mer robust karaktär. den Volkswagen Atlas monterad som standard LED typ strålkastare, också använda teknik som varselljus och eventuellt bakljusen. med dess 5,04 meter lång, 1,98 meter bred och 1,77 meter hög, Volkswagen Atlas Det erbjuder ett modulärt inredning med tillräckligt med utrymme för 7 passagerare och deras bagage.

Atlas VW SUVden Volkswagen Atlas Den är baserad på den MQB arkitektur (Som Golf, Tiguan och så vidare), så det kommer att utrustas med några av de säkerhetstekniker som redan är kända i märket Volkswagen, som farthållare adaptiva fart (ACC) frontalkollisionsvarning med automatisk nödbromsning (front Assist), Blind fläck övervakning och bakre tvärtrafik, filbytesvarning, parkeringshjälp och Automatbroms inlägget kollision. På samma sätt kan du räkna med anslutningselement som Mirror Link protokoll Carplay Apple och Android Auto, samt Volkswagen Car-Net applikationer och webbtjänster. Ljudutrustning, under tiden, kan vara upp till 12 högtalare och 480 watt, som undertecknats av Fender Premium ljudsystem.

En mekanisk nivå, Volkswagen Atlas du kommer att ha två bensinmotorer en 2,0 TSI 238 hk och 3,6 VR6 280 hk. Den mest kraftfulla kommer att finnas med total 4MOTION Valfritt, även om serien är Framhjulsdrift och 8-växlad automatisk växellåda.

den Volkswagen Atlas Den tillverkas i fabriken Volkswagen Chattanooga (Tennessee), tillsammans med den Volkswagen Passat avsedda Amerikanska marknaden. I slutet av 2017 också marknadsförs i Ryssland och andra Mellanöstern marknader.

Du kanske också är intresserad av:

New 2017 Volkswagen Touareg SUV och dess konkurrenter ...

Volkswagen Touareg testström

2016 Ford Edge och den äldre brodern av Ford Kuga flyttar

Adblock
detector