Detroit Motor Show 2017: Alla nya bil

NAIAS eller Detroit Motor Show 2017, har öppnat sina dörrar och nu du räknar alla de stora nya bilen presenterades vid den första stora händelsen under året motor.

Detroit Auto Show 2017: alla bilar

Detroit Auto Show 2017: alla bilar

Detroit Auto Show 2017: alla bilar

Detroit Auto Show 2017: alla bilar

NAIAS, mer känd i Spanien som Detroit Auto Show 2017, Det har öppnat sina dörrar måndag till pressen, medan allmänheten kommer att göra mellan dagar 14 och 22 januari. Vi har redan fått en möjlighet att känna alla nyheter och bilar som omsluter dess korridorer och gallerier, och börjar berätta. Det finns många nya funktioner: några av de bilar som Restyling se ljuset, andra är nya generationer och det finns också opublicerade prototyper och modeller.

Detroit 2017: alla bilar

För att nå denna amerikanska citerar några av de mest framstående bilar under de senaste månaderna och kommer att läggas på försäljning i detta 2017. Från vad vi vet på marknaden i Europa, kommer att vara den nya generationen BMW 5-serie ansiktslyftning och hans äldre bror, BMW 6-serien, förutom den Mini Clubman John Cooper Works, sport version av denna välbekanta varumärke som ägs av BMW.

Mercedes E-klass Coupe 2017

Mercedes tar sin specialutgåva Mercede Class S Coupe Night Editon, samt Mercedes E-klass Coupe 2017, den senare som en fortsättning på denna femte fas i livet kom 2016 och som kommer att fortsätta under de kommande månaderna cabrio kropp.

Volkswagen Det är också att ha en särskild roll, med det nya Tiguan Allspace, en ny version av den tyska SUV kropp, i detta fall upp till sju sittplatser och vi redan testat för några veckor sedan. Och även med familj i framtiden, den nya prototypen I.D. Buzz.

Den lyxiga salong Lexus LS Detta öppnar också generation Detroit, så som kan stå upp till några av de modeller av sitt segment också närvarande vid händelsen. Kia presenterar också sin nya Stinger, en överraskande saloon coupé som lovar att konkurrera bilar från företaget av en BMW 4 Serie.

Bull signatur gläder oss med Lamborghini Aventador S, en översyn av sin superbil när det gäller aerodynamik och beteende.

Och mer fokuserad och för den amerikanska marknaden, och hitta bilar som Toyota Camry, Chevrolet Traverse eller Honda Odyssey. General Motors Company (GMC), Ford och Chevrolet också sparas i manga som fordons nyheter GMC Terrain, den Ford Mustang Shelby GT500 eller Chevrolet Blazer, bland annat.

Prototyperna har också sin plats i Detroit, med intressanta satsningar och utvecklingen av framtida modeller som Audi Q8 Concept, och andra mer riskfyllda och långt i sina bilar som erbjuds till försäljning, till exempel Rinspeed Oasis.

Det belyser frånvaron av ett varumärke som Porsche i Detroit Motor Show 2017, som har föredragit att fokusera på andra händelser under året och upphäva den amerikanska klassrummet. Däremot har varumärket också precis utanför citatet presentera sin nya 911 GTS.

Uppdaterad 2017/01/10: Alla nya Hall of Detroit 2017

2017 BMW 5-serieBMW 6 Series 2017Chevrolet Traverse
Honda OdysseyKia StingerLamborghini Aventador S
Lexus LS 2017Mercedes E-klass Coupe 2017Mercedes S-klass Night Edition
Mini Clubman JCWToyota Camry 2018Volkswagen Tiguan Allspace

Förra gången: fler nya Hall of Detroit 2017

Audi Q8 ConceptInfiniti QX50 ConceptRinspeed Oasis
Volkswagen I.D. BuzzMercedes GLAFord F-150
Volkswagen Atlas R-LineGMC TerrainSubaru WRX STi och WRX
Audi SQ5Nissan VMotionMercedes-AMG GT C

Du kan också vara intresserad

De flesta bilar som säljs över hela världen

SUV Guide: att köpa nya bilar år 2016 och 2017

De bästa kompakta bilar som kommer fram till 2019

Paris Motor Show 2016: alla bilar från Europeiska händelsen

Adblock
detector