Mercedes A-klasse 2018: første data og bilder

Mercedes CLA-klasse 2019 og 2018, bilderMercedes CLA-klasse 2019 og 2018, bilderMercedes CLA-klasse 2019 og 2018, bilderMercedes CLA-klasse 2019 og 2018, bilder

Det er rett og slett en En skulptur kalt Estetikk skisserte segmentet, men markere konturene Mercedes i segmentet kompakt, spesifikt hva Det bør være fremtiden Mercedes CLA. for fremtiden Mercedes A, fremtiden Mercedes Shooting Brake A Family og fremtidige Mercedes GLA holde med de estetiske funksjoner til søylen B.

Så vel det forteller oss det maksimale ansvarlig for Mercedes utforming, Gorden Wagener, "Evolution i design fører oss, når vi begynner å kopiere andre, for å gi en estetisk sprang der vi fokuserer på en Sports måter, men å ty til større enkelhet av design, støttet av et deksel som minner om vår vellykkede pan-amerikanske sportsmodeller". Vi spurte ham om denne enkelheten vil bevege seg inn og forteller oss at ja, "mulighetene for dagens skjermer vi har allerede sett på nyeste Klasse E må gå demokrat ned for å tillate utvikling tilpasset kompaktsegmentet der det er en overflate rengjøring takket være den berøringsteknologi. "

Mercedes A Class 2018Denne skulpturen, denne forhånd nye Mercedes CLA bør bli lansert i 2019-før i 2018 bør være kjent Mercedes A, ett år før de nye Mercedes gla-, representerer visjonen om at designteamet Mercedes en kompakt sedan segment. For å gjøre dette, se dramatisere deres nye slagord for den kommende stil som er definert under navnet "Sensual Purity", og Det utvikler seg den vellykkede banen som åpnet dagens generasjon av Mercedes klasse A, som ble utgitt i 2012. Nå designe et veddemål linjer bringes til enden, på jakt etter maksimal purisme, som vi apostilla Gorden Wagener, mens skiller oss "kombinasjonen av perfekte proporsjoner med en sensuell utforming overflaten der selv om du bare kanter du ser dem, De er ikke noe mer enn karosseri forbedringer panseret på siden, på ryggen ... "

Denne skulpturen forpliktelse til rød reflekterende sensualitet og følelser søkt i fremtidige biler som gir oss Mercedes og definerer en kropp som har det største antall tilhengere utenfor vårt kontinent. estetikk A Det er en del av en serie av konseptuelle skulpturer som fremmer den fremtidige utformingen av Mercedes og dratt i 2010 med presentasjon av estetikk No.1. Så i 2011, ville vi vite estetikk nr 2 og estetikk 125, og i 2012 Estetikk S.