Toyota FR-S Concept Racing, aggressivt exotisk smak

FR-S Concept Toyota Racing är en bestialisk prototyp med många aggressiva färgämnen och fokuserade på racing. Dess officiella premiär på Tokyo Auto Salon 2016.

Toyota FR-S Concept Racing, dina bästa bilder

Toyota FR-S Concept Racing, dina bästa bilder

Toyota FR-S Concept Racing, dina bästa bilder

Toyota FR-S Concept Racing, dina bästa bilder

den nya Toyota FR-S Concept Racing Det kan anses prototypen och även racing version av den nya Toyota S-FR som den presenterades för några veckor sedan på Tokyo Motor Show 2015.

Premiären av Toyota FR-S Concept Racing kommer att äga rum i nästa Tokyo Auto Salon 2016 kommer att hållas från den andra halvan av januari av händelserna tuning och världen personalisering Main i Asien (fans av denna fascinerande lilla värld överväga Tokyo Auto Salon som en av världens referenshänvisningar, av SEMA Show i Las Vegas och Essen Motor Show).

En av de tjänstemän utgivare Toyota och även specialist i konkurrens, Toyota Gazoo Racing, är skaparen av denna lilla odjuret vid namn Toyota FR-S Concept Racing. Den yttre designen förkroppsligas i många aerodynamiska super aggressivt utseende är en av grundtoner i den nya. den plast förstärkt med kolfiber (CFRP) Den är närvarande i många kroppspaneler, såväl som andra aerodynamiska funktioner såsom sidokjolar och stora bakre vingen. Med närvaron av detta material och avlägsnande av andra element, det första information tyder på att dess tomma vikt inte kommer att överstiga 1.000 kg.

den längd den Toyota FR-S Concept Racing Det är något högre jämfört med bilproduktionen, Toyota S-FR (4,10 m kontra 3,99 m). Bredden har också ökat från 1,69 m till 1,73 m, medan höjden är reducerad 1,32-1,27 m.

En mekanisk och teknisk nivå, för tillfället officiella uppgifter är okända Toyota FR-S Concept Racing Gazoo Racing. förhoppningsvis några suspensioner variabel dämpningskontroll och en extremt sportig idiot, och olika justeringar i riktningen och motorns elektroniska styrenhet.

Adblock
detector