Volkswagen Virtus: detta är den nya VW sedan

Januari 2018 i Brasilien. Det är redan bekräftat datum för presentation av den senaste modellen av Volkswagen. Virtus namn, är en variant av den nya Polo sedan.

Volkswagen Virtus: det är den nya Polo sedan som kommer

Volkswagen Virtus: det är den nya Polo sedan som kommer

Volkswagen Virtus: det är den nya Polo sedan som kommer

Volkswagen Virtus: det är den nya Polo sedan som kommer

kanske salonger i Europa inte åtnjuter alltför kommersiellt intresse idag ... mycket mindre om vi talar om utility kategori, där de praktiskt taget försvunnit. Emellertid, i andra regioner, såsom Sydamerikanska marknaden, är de fortfarande intressanta modeller och en del acceptans.

Jo, ursprungligen med sinnet inställd på dessa marknader, Volkswagen planerar att lansera på bara tre månader en ny modell som skulle representera henne alternativ version redskapssedan eller tre volymer. Just nu kan vi redan se sin första filtrerad bild Instagram-konto kan du se i den här artikeln. Den ser till att en bekräftelse kommer från presidenten själv och koncernchef för Volkswagen Brasilien och latinamerikanska marknaderna, Pablo Di Si.

Denna nya salong tar namnet Volkswagen Virtus och som ni kan redan gissa på sin första bilden, en del av utvecklingen av nya Polo nyligen presenterade i vår marknad. Liksom honom, är den gjord av ny plattform MQB A0, samma premiere Seat Ibiza först och gå långsamt att alla små bilar som är födda i Volkswagen-koncernen.

En gemensam offentliggörs av Fernando Calmon (@fernandocalmonoficial) den 9 oktober 2017 till (s) 11:42 PDT

Att vara attraktiv för sedan versionen av ett verktyg, och proportionerna det innebär, det finns många detaljer som vi känner till Volkswagen nästa Virtus. Det finns spekulationer om att kommer att ha en bra hjulbas på 2,60 meter, cirka 5 centimeter längre än Polo. hans trunk bör också vara ganska bred, minst 400 liter kapacitet och lovar gott benutrymme.

mekaniskt, denna nya Volkswagen Virtus kunde utrusta avancerad 1,0 TSI 3-cylindriga bensin Polo... även om det inte har bekräftats. Vad som verkar säkert är att montera en 1,6 16v 110-115 hk.

Du kanske också är intresserad av:

Vi testade den nya VW Arteon!

VW I.D. och Golf 8: Volkswagen nästa

Adblock
detector